Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2024. Február 22. 21:32, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Megvan a Pápai Városfejlesztő Kft. új vezetője

Megvan a Pápai Városfejlesztő Kft. új vezetője

Hosszú ideje nem volt vezetője a városüzemeltetési feladatok nagy részét ellátó önkormányzati cégnek, a képviselő-testület csütörtöki ülésén sikerült új ügyvezetőt választani.

Az új vezető nem más, mint Kádár Stela Mária, aki az önkormányzat által kiírt felhívásra egyedüliként nyújtott be pályázatot. A városházán korábban kontrollerként dolgozó Kádár Stela pályázatát a fideszes képviselők támogatták, az ellenzéki képviselők tartózkodással szavaztak. Az új ügyvezető legfontosabb feladatának azt tartja, hogy egy jól működő szervezetet alakítson ki, amely a pápaiak igényeit tudja teljesíteni - derült ki a Pápai Médiacentrum beszámolójából.

Fotó: Pápai Médiacentrum

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.