Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Impresszum

P-Molnár Kft.

8500 Pápa, Rákóczi utca 20.

info@infopapa.hu

zsolt.szaloky@gmail.com

Főszerkesztő:

Molnár Károly

Felelős szerkesztő: Szalóky Zsolt (Tel.: 30/278-7123)

Hirdetésfelvétel:
szerkesztoseg@infopapa.hu

Fotótörlés, egyéb információk:
info@infopapa.hu

A szerkesztőség minden beérkezett és ingyenes megjelenítésre alkalmas program információt saját szerkesztési elveinek megfelelő módon, és oldalon helyez el az Portálon. A programok elmaradásáért, műsorváltozásáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget. A Portálon megjelenő hirdetések tartalmáért a kiadó nem vállal felelősséget. Az elhelyezett politikai hirdetések nem tükrözik a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét.

Tilos Portálunk bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.

A weboldalon elhelyezett szövegek egy részének megjelenítéséhez az Acrobat Reader 5.0 (vagy frissebb verzió) program szükséges!

Fórum
"A sajtószabadság gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt vagy bűncselekmény elkövetésére való felhívást, nem sértheti a közerkölcsöt, valamint nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével." /1986. évi II. tv. a sajtóról, 3 § (1)/
A www.infopapa.hu semmilyen felelősséget nem vállal a felhasználók által létrehozott tartalomért, mindazonáltal a www.info-godollo.hu fóruma moderált. A fórum és a hozzászólások használatának feltétele a moderálás (törlés) tudomásul vétele.
A www.infopapa.hu fenntartja magának a jogot, hogy a törvénysértő (személyiségi, kisebbség jogok), illetve az öncélúan durva, trágár, ízléstelen, alpári hangnemben fogalmazott hozzászólásokat törli, ha tudomására jutnak.
Ha véleménye szerint a fenti ismérveket kimerítő hozzászólást lát valamelyik topikban, kérjük jelezze a(z) info@infogyor.hu e-mail címen. Szándékaink ellenére is kimaradhat egy-egy hozzászólás vagy topik az ellenőrzésből, ám az olvasók segítségével jobban megőrizhetjük a fórum tisztaságát.
A www.infopapa.hu fenntartja magának a jogot a moderálásra, azaz törlésre abban az esetben is, ha valaki tartalmilag nem törvénysértő módon ugyan, ám zavarja a fórum normális működését. Például egy-egy hozzászólást szándékosan sokszor küld el, vagy semmitmondó hozzászólásokkal bombázza a topikot.
A Fórumoldalaink tartalmáért felelősséget nem vállalunk, az ott megfogalmazottakkal nem minden esetben értünk egyet. Oldalunk nem tagja a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének, ám kódexük irányelveit elfogadja és a fórumoldalakon ezek betartására törekszik.
Tartalomszolgáltatási Kódex
Az Infopapa.hu a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási és Etikai Kódexét magára nézve kötelezőnek ismeri el.
A honlappal kapcsolatos észrevételek
A www.infopapa.hu informatikai hátterét a Webshark Informatikai Szolgáltató Kereskedelmi Kft. felügyeli.
A weboldal Galeus CMS alapon működik.
Az oldal esetleges hibás működésével kapcsolatos észrevételeit a fejlesztes@webshark.hu címre küldje.
Telefon: 3630/278-7123 
A weboldal tartalmával kapcsolatos észrevételeit a(z) info@infogyor.hu címre küldje.
Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!
Molnár Károly