Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Szeptember 20. 15:30, csütörtök | Helyi

Egyelőre nem tüntetnek!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezete a tegnapi konferencia után úgy döntött, a szeptember végére tervezett demonstráció előkészületeit felfüggeszti - jelentette be Orbán Imre, a párt helyi elnöke.

2012. Szeptember 19. 17:38, szerda | Helyi

Egyeztettek a felek a magyar-cigány együttélési problémákról

Az egyeztetésen részt vett a pápai városvezetés, a Jobbik, valamint a rendőrség. Roma vezetők csak magánemberként voltak jelen, a Pápai Cigány Nemzetiségi Önkormányzat távol maradt.

2012. Augusztus 31. 10:53, péntek | Helyi

Tüntetést szervez a Jobbik Pápán

Így kívánják felhívni a figyelmet a cigányság és a magyarok közti együttélési problémákra - jelentette be Orbán Imre. A párt helyi elnöke Vona Gábor meghívását is tervezi a rendezvényre.

2012. Május 12. 14:03, szombat | Külföld

A lánya megerőszakolásával fenyegették Karádiék

A hamiltoni rabszolgatartó bűnbanda egyik vezetője két hónappal azelőtt távozott Kanadába, hogy társtettesként folytatólagosan elkövetett zsarolás és csalás miatt elmarasztalták Veszprémben.

2012. Február 17. 07:16, péntek | Külföld

A magyar cigányok miatt szigorít Kanada

A kanadai kormány meg fogja reformálni az ország menekültügyi rendszerét annak érdekében, hogy visszaszorítsa a hamis menedékkérelmeket, amelyek jó része az Európai Unió polgáraitól érkezik.

2011. Szeptember 21. 19:17, szerda | Helyi

Lakossági fórumot tartott a Jobbik

,,Itt születtünk. Tíz évvel ezelőtt álmunkban sem gondoltuk, hogy elköltözzünk, most viszont szinte bárhová elmennénk innen. Már csak mi maradtunk itt.\\\"

2011. Szeptember 21. 14:29, szerda | Kék hírek

Kettős gyilkosság: mit mondanak a szülők?

A tatárszentgyörgyi kettős gyilkosság bizonyítási eljárásával folyatódik a romák elleni támadássorozat büntetőügyének tárgyalása.