Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2020. December 16. 17:23, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Leváltották a Perutz vezetőedzőjét

Leváltották a Perutz vezetőedzőjét

A döntés nem meglepő annak fényében, a csapat az NB III Nyugati csoportjának 16. helyén zárta az őszi szezont és az elmúlt 5 bajnokijából egyet sem tudott megnyerni.

Lengyel Ferencet 2019. áprilisában nevezték ki a klub vezetőedzőjének, a hátralvő nyolc fordulóban irányította az együttest, amely a 8. helyen zárt. A következő idényben az előkelő 5. helyet sikerült megszereznie a csapatnak, amely még akkor is dicséretes teljesítmény, ha a koronavírus járvány miatt a bajnokság hátralévő fordulóit nem játszották le. A 2020/21-es idényben 21 bajnoki mérkőzésen 23 pontot gyűjtött az általa vezetett Perutz FC, amely a 16. hely megszerzésére volt elegendő, a csapat formája azonban nemhogy jobb, de egyre rosszabb lett. Glatz Lajos ügyvezető azzal indokolta a tréner leváltását, hogy új impulzusokra van szüksége a csapatnak, a sikeresebb szerepléshez.

Az új vezetőedzőt később nevezi meg a klub.

Fotó: Perutz FC

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 06. 18:35, csütörtök | Helyi

Pápai és Pápa környéki dolgozókat szállított a Mersevátnál balesetet szenvedett autóbusz

A baleset másik résztvevője egy személyautó volt, amelyben ketten meghaltak, az autóbusz tizenöt utasából tizenketten sérültek meg.

2021. Május 06. 15:51, csütörtök | Helyi

Halálos baleset történt Celldömölk és Mersevát között

Egy autóbusz és egy személygépkocsi ütközött Celldömölk és Mersevát között.

2021. Május 06. 09:19, csütörtök | Helyi

Nemzetközi gyakorlat miatt megnövekedett hanghatásra kell számítani

Magyarországon tartott nemzetközi gyakorlat miatt megnövekedett hanghatásra és a megszokottnál nagyobb légiforgalomra kell számítani Pápa és Kenyeri térségében 2021. május 15-ig.

2021. Május 05. 13:56, szerda | Helyi

Talált igazolvánnyal váltott kedvezményes menetjegyet

Közokirat-hamisítás bűntettével vádolja a Pápai Járási Ügyészség azt a 62 éves asszonyt, aki más nevére szóló hatósági igazolvánnyal váltott magának kedvezményes jegyet, majd azt a vasúti jegyvizsgálónak is bemutatta.