Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.

"Készültem a június 9-i önkormányzati választásokra, hogy ismét kérjem a támogatását azoknak, akik három alkalommal már bizalmat szavaztak nekem. Viszont az élet átírta ezt a forgatókönyvet. Kezelőorvosaim javaslatára április 29-én a Helyi Választási Bizottságnál bejelentettem a visszalépésemet, most minden erőmre egymásik küzdelemhez van szükségem. Köszönöm az eddigi bizalmukat - írja Bocskay László".

Helyette Kovács Ferenc indul el a Huszár lakótelepen a Fidesz-KDNP színeiben, ellenfele Grőber Attila lesz, aki öt évvel ezelőtt elnyerte a választók bizalmát ebben a körzetben. Bár minden bizonnyal kettejük között fog eldőlni a választás, ebben a körzetben indul dr. Molnár Valéra független jelölt, valamint Galántai Kálmán, a Mi Hazánk Mozgalom színeiben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 10:25, vasárnap | Helyi

Családi nap Döbröntén

Közösségi összefogásban valósult meg a rendezvény, amely nagyon jó hangulatban telt a Bittva patak partján.

2024. Május 18. 21:17, szombat | Helyi

Könnyedén győzött a Perutz

A Perutz a Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában Magyarpolányt fogadta a Perutz stadionban.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

Perutz: Szurkolói busz indul az ajkai kupadöntőre

A vármegyei kupa döntőjében, június 4-én a Balatonalmádi csapatával mérkőzik meg a pápai együttes.

2024. Május 17. 18:52, péntek | Helyi

Nyitott szertárkapuk - Idén is várja a tűzoltóság a családokat

A katasztrófavédelem idén is megrendezi hagyományos gyereknapi programját, a Nyitott szertárkapuk országos rendezvényt, amelyhez a pápai laktanya is csatlakozik.