Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Április 30. 20:14, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Zalaegerszegen szenvedett vereséget a Perutz

Zalaegerszegen szenvedett vereséget a Perutz

A mérkőzés hosszabbításában született a meccs egyetlen gólja, sajnos nem a Pápa szerezte.

ZTE II. – Perutz FC 1-0 (0-0)
Gsz.: Halmai
ZTE Aréna, 200 néző. V.: Héra.

ZTE II.: Köcse – Jóna, Sebestyén, Dóczi, Szántó (Halmai 64.), Fehér, Megyesi (Őr 29.), Papp Cs., Szalay (Posztobányi 83.), Papp L., Bedő (Szökrönyös 46.). Edző: Koller Zoltán.

Perutz FC: Dénes – Szalai (Gasztos 46.), Zsirai, Bence, Molnár – Iványi, Hanzl, Nagy Z. (Jurik 85.), Szilágyi, Hajnal (Márton 72.)–Oláh. Edző: Weitner Ádám.

Sérülés miatt Németh Bence, Mogyorósi Bálint és Szigeti Ákos, betegség miatt Kalász Milán nem állhatott a pápai vezetőedző, Weitner Ádám rendelkezésére, aki az eltiltott Nagy Tamással sem számolhatott a kezdőcsapat összeállításakor - írja beszámolójában a Perutz FC facebook oldala.

A kezdő sípszót követően a vendégek akarata érvényesült, a csapat motiváltan és koncentráltan futballozott, s bár voltak lehetőségei, Köcse kapus képességeit nem tesztelték a pápaiak. A 35.percben egy szabadrúgás után Hanzl Máté talált be, ám a csapatkapitány a játékvezető szerint lesen kapta a labdát, így a gólt érvénytelenítette.

A második félidőben előbb Oláh lőtt fekve fölé, majd Nagy Zalán szabadrúgását tolta ki Köcse, ezután pedig Szilágyi és Gasztos kényszerítőzött, utóbbi bal lábas lövését a zalai kapus lábbal védte. A 70.percben Hajnal lépett ki a leshatáron, a pápai szélső Oláht akarta helyzetbe hozni, ám a hazai hálóőr leleste a passzt. A folytatásban egyre veszélyesebb támadásokat vezetett a ZTE, a 77.percben Halmai lőtt ziccerben fölé, majd Papp próbálkozását és Fehér csúsztatását védte Dénes. Amikor pedig már mindenki elkönyvelte a döntetlent, jött a háromperces ráadás második minutuma, amikor is egy kontratámadás végén egy keresztlabdát Halmai kapott a bal oldalon, majd higgadtan a kapuba lőtt 1-0.

Weitner Ádám: A játékunk rendben volt, a csapategységgel sem volt probléma, mindenki küzdött, hajtott. Sokat lőttünk kapura, egy nehéz pályán elégedett voltam a mutatott teljesítménnyel, de ilyen a foci…

Koller Zoltán: Jó csapatnak tartom a Pápát, Weitner Ádám ismét kiválóan felkészítette az együttest. Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, az ellenfél birtokolta többet a labdát, számunkra a meccs inkább a küzdelemről szólt. Igazi gólhelyzete egyik csapatnak sem volt, de a végén egy jó döntéssel itthon tudtuk tartani a pontokat.

A Pápa hétközi fordulóval folytatja a pontvadászatot, május 4-én, szerdán 17 órai kezdéssel a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő érkezik a Perutz stadionba.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.