Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2011. Június 06. 15:46, hétfő | Helyi

Vége a fesztiválnak!

Vége a fesztiválnak!

A szokásos tűzijátékkal zárult tegnap este a NEJ. Rég nem látott szép számú tömeg gyűlt össze az omladozó szabadtéri színpad nézőterén vasárnap este. A folytatáshoz kattintson a címre!

Este 9 órától a legendás Piramis együttes adott koncertet. A zenekar legnagyobb slágereit együtt énekelte mindenki a Piramis énekesével.
Dr. Áldozó Tamás polgármester záró mondatai alatt többen már azon tanakodtak, hogy vajon honnan fogják fellőni a tűzijáték rakétáit... Az első robbanásokat látva aztán "balra tolódott a tömeg", mivel a jobb oldalt lévőknak a fák kissé kitakarták a látványt. Reméljük jövőre már a megújult Fő tér adhat otthont a fesztivált lezáró tűzijátéknak.
Infopápa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 17:09, péntek | Helyi

»Politikai kultúraváltásra van szükség Pápán« - Bemutatta csapatát Grőber Attila

A Közösen Pápáért Egyesület, az Élhető és Gyarapodó Városért Egyesület, illetve az ellenzéki pártok támogatásával induló jelöltek legfontosabb célkitűzése, hogy megváltoztassák a helyi politikai kultúrát.

2024. Április 12. 13:48, péntek | Helyi

A kínai üzletek számíthatnak NAV ellenőrzésre Pápán

2024. Április 11. 08:01, csütörtök | Helyi

Lovas rendőrök is bemutatkoztak a Pápai Rendőrkapitányság nyílt napján - Videó

Elsősorban a pályaválasztás előtt álló fiatalokat várták az egyenruhások, hogy a rendőri hivatás szépségeit mutassák be nekik.

2024. Április 10. 13:20, szerda | Helyi

Hetvenhárom lakástűz volt az első negyedévben a vármegyében

2024 első negyedévében országosan összesen 1939 alkalommal riasztották égő lakóépülethez a tűzoltókat. Veszprém vármegyében 73 alkalommal történt tűzeset otthon jellegű létesítményben.