Városlista
2023. január 31, kedd - Marcella

Hírek

2022. Október 22. 19:16, szombat | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Újabb Perutz-siker, ez zsinórban már az ötödik győzelem!

Újabb Perutz-siker, ez zsinórban már az ötödik győzelem!

A Péti MTE otthonában szerezte meg sorozatban ötödik győzelmét a fiatal pápai együttes.

Péti MTE – Perutz FC 1-4 (1-2)

Gsz.: Rados ill. Nagy B. 2, Varga, Pető


Péti MTE: Kenyér – Gyurcsek (Horváth B. 71.), Pálfi, Bóka, Marton (Horváth P. 61.), Simon, Rados. Szőke, Tar (Nagy R. 30.), Bóka (Tóth 80.), Varga. Edző: Nagy Krisztián.
Perutz FC: Varga P. – Rozman, Karácsony (Bolla 76.), Ruzsás (Tihanyi 80.), Cser (Farkas 80.), Szántó, Nagy B., Varga (Budavári 61.), Horváth, Gajdosi, Pető (Bognár 62.). Edző: Kun-Szabó Attila.

Az első negyed óra végén a hazaiak szerezték meg a vezetést, Rados helyezett a kapu bal oldalába 1-0 -írja a Perutz FC facebook oldal.. Az első félidő hajrájához közeledve két perc alatt sikerült fordítania a pápai fiataloknak, előbb Nagy Bálint szabadrúgása vágódott a hálóba, majd egy letámadás utáni labdaszerzésből Varga lőtt a rövidbe 1-2.

Jókor, a második játékrész elején szerezte meg a Perutz harmadik találatát, Varga passzát Pető belsőzte a kapuba 1-3. Két perccel később már három volt a különbség, Nagy Bálint szabadrúgásánál a hazai kapus alaposan mellé nyúlt, a folytatásban több találat nem esett, ezzel a 4-1-es sikerrel a Pápa továbbra is harmadik a tabellán.

Kun-Szabó Attila: Az elején ügyesen játszott a Pét, meg is szerezte a vezetést, szerencsére sikerült fordítanunk, és onnantól kezdve már a kezünkben tartottuk a mérkőzést. Könnyedén nyertünk, több gólt is szerezhettünk volna. Örülök, hogy ilyen szép sorozatban vagyunk, gratulálok a srácoknak, megyünk tovább, bízom benne, hogy tudjuk ezt a tendenciát folytatni.

A Pápa a folytatásban a kiadottól eltérően egy nappal korábban, október 29-én szombaton 11 órai kezdéssel lép pályára, az ellenfél a Várpalota lesz.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 15:46, péntek | Helyi sport

Pápai légtornászok Európa csúcsán

Sikeresen szerepeltek az idei év utolsó versenyén a pápai versenyzők, az Észtországban rendezett légtorna Európa-bajnokságon.

2022. November 27. 19:25, vasárnap | Helyi sport

Győzelemmel folytatta szereplését a Perutz, amely a második helyen zárta az őszt

A pápai fiatalok a Sümeg együttesét múlták felül.

2022. November 18. 13:48, péntek | Helyi sport

Elmarad a Perutz következő mérkőzése

A házigazdák kérésére elmarad a november 20-ára kiírt Balatonalmádi – Pápai Perutz FC mérkőzés - írja a Perutz FC oldala.

2023. Január 30. 12:43, hétfő | PR

Felújították és átadták a Jánosik Kft. irodaházát

Ünnepélyes keretek között, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, valamint Csöbör Katalin országgyűlési képviselő jelenlétében adták át a Jánosik Kft. 350 millió forintból felújított és korszerűsített irodaházát