Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Augusztus 26. 20:03, szombat | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Továbbra is pont nélkül a Perutz

Továbbra is pont nélkül a Perutz

A harmadik helyen tanyázó III. kerület otthonába látogatott a pápai csapat annak reményében, hogy a harmadik fordulóban sikerül begyűjtenie első pontját, vagy pontjait.

Ez azonban végül nem sikerült, annak ellenére sem, hogy a mérkőzés nagy részében emberelőnyben játszott a Perutz.

A budapesti csapat Hamar Ádám révén szerzett vezetést a 18. percben, majd a 36. percben szintén ő talált be, megduplázva a III. kerület előnyét, dacára annak, hogy ekkor már Gálfi László kiállítása miatt emberhátrányban játszottak a kék-fehérek.

A szünet után sikerült szépítenie a Perutznak, Baldauf Konrád talált be az ellenfél kapujába a mérkőzés 63. percében. A hajrában hiába tett meg mindent a pápai csapat az egyenlítésért, ez nem sikerült, sőt a 86. percben Szkunc Vjacseszkák találatával újra két gólosra duzzadt a különbség. És hogy milyen kár ezért a bekapott gólért, a 91. percben Szabó Zsolt góljával újra szépített a Perutz. Ennél több azonban nem volt a mérkőzésben, így a III. kerületi TVE otthonából pont nélkül térhet haza az NBIII nyugati csoportjában, három forduló után nulla ponttal a 14. helyen tanyázó pápai csapat.

Folytatás szeptember elsején, 19 órakor, a Perutz Stadionban, ahol a második helyen álló Kaposvári Rákóczi csapatát látja vendégül a Perutz FC.

Fotó: veol.hu

Címkék: labdarúgás, NB3, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.