Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2017. Július 06. 21:21, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápa-ma.hu

Távozik a Perutz legjobbja

Távozik a Perutz legjobbja

A pápai csapat gólkirálya, Venczel Zoltán és a klub vezetősége között nem született egyezség, így a csatár biztosan máshol folytatja pályafutását.

A támadó a Pápán töltött utánpótlás-évek után a Lombard csődjét követően egy rövid veszprémi kitérővel tért vissza Pápára, ahol a 2015/2016-os megyei szezonban 41 találattal második lett a góllövőlistán, a mögöttünk hagyott idényben viszont a mesterlövészek rangsorában 49 góllal az élen végzett, elévülhetetlen érdemeket szerezve abban, hogy a Perutz a pontvadászat élén végezzen. A 23 éves támadó a pápa-ma.hu-nak megerősítette a szakítást, mint mondta, új kihívásokat keres és sajnálja, hogy így alakultak a dolgok.
- Közös megegyezéssel távoztam a klubtól, amit nagyon sajnálok - mondta Venczel Zoltán. Szép és eredményes időszakot töltöttem el Pápán, örök emlék lesz a megszerzett bajnoki cím, az öltözői hangulat és az, hogy a barátaimmal focizhattam. Most úgy hozta az élet, hogy váltanom kell, új kihívások várnak rám. Vannak érdeklődők, meglátjuk, ezekből melyik realizálódik. Sok sikert kívánok a fiúknak az NB III-ban, remélem, elérik kitűzött céljaikat. Köszönöm a szurkolóknak is, hogy mindig a csapat mellett álltak és kiváló hangulatot teremtettek a stadionban.
Glatz Lajos klubmenedzser a hírrel kapcsolatban azt mondta, a klub és a játékos érdekeit nem sikerült közös nevezőre hozni, emiatt nem gördítenek akadályt Venczel távozása elé. A sportvezető hangsúlyozta, köszönettel tartoznak a labdarúgónak, amiért hozzájárult ahhoz, hogy kivívják az NB III-as tagságot, és sok sikert kívánt a további pályafutásához.
Venczel Zoltán az utánpótlás éveket is ide számítva több mint 170 gólt szerzett pápai mezben.

Fotó: pápa-ma.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 09:50, péntek | PR

A változékony időjárás sok autósnak okoz fejtörést

Az április meglehetősen szeszélyes volt, nyári meleget éppúgy lehetett tapasztalni, mint erőteljes lehűlést. Ez pedig sok autósnak okoz gondot, hiszen nem tudják, mire is készítsék fel járművüket.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Orbán Viktor: támogatjuk a kínai békekezdeményezést

Támogatásáról biztosította az ukrajnai konfliktus lezárását célzó kínai békekezdeményezést csütörtökön, a Hszi Csin-ping kínai államfővel közösen tett sajtónyilatkozatában Orbán Viktor miniszterelnök.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Hszi Csin-ping: Kína és Magyarország mindig barátok voltak

Kína és Magyarország mindig barátok voltak, de történelmük során most a legjobb a kapcsolat a két ország között - jelentette ki Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke csütörtökön Budapesten.