Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. November 06. 18:31, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Szentantalfán szakadt meg a Perutz kiváló sorozata

Szentantalfán szakadt meg a Perutz kiváló sorozata

Zsinórban hat győzelem után érdekes körülmények között maradt alul a pápai csapat 2:1 arányban.

Szentantalfa – Perutz FC 2-1 (1-1)
Gsz.: Csillag 2 ill. Szántó

Szentantalfa: Szombathelyi – Dombi, Nagy Zs. (Bertalan 70.), Molnár K. (Takács 92.), Szigeti (Tóth 91.), Molnár B., Szűcs, Csillag, Stadler, Németh, Vári.
Perutz FC: Varga – Rozman, Ruzsás, Cser, Horváth T., Szántó, Nagy B., Varga, Gajdosi (Bognár 79.), Karácsony, Pető.

A Perutz FC facebook oldalának beszámolója szerint a hazaiak kapták el a fonalat a kezdő sípszót követően két komoly helyzet és egy kapufa tarkította az első öt percet. A 28.percben megszerezte a vezetést a Szentantalfa, Csillag tekert egy szabadrúgást a kapu jobb oldalába 1-0. A 32.percben egy bedobás került a gólszerző elé, kapáslövésénél Varga nagyot védett. Az első félidő utolsó tíz percében egyértelműen a Pápa akarata érvényesült, előbb Cser átlövését védte a hazai kapus, aki a kipattanót is megfogta, ahogy egy perccel később Pető fejesét is kiszedte a léc alól. A 39.percben összejött az egyenlítés, Szántó lábát húzták el a tizenhatoson belül, a büntetőt maga a sértett végezte el, lövésbe Szombathelyi csak beleérni tudott 1-1.

Kis híján góllal kezdte a második felvonást a Perutz, Ruzsás beadását Gajdosi gurította a jobb kapufa mellé. Egy óra játék után tíz emberre fogyatkoztak a pápaiak, Karácsony kapta meg második sárga lapját. A 90.percben Kerekes játékvezető szerint Horváth rántotta le ellenfelét, amiért büntetőt ítélt, a labda mögé Csillag állt, aki a jobb kapufát érintve bombázott a hálóba 2-1.

Kun-Szabó Attila: Nehéz mérkőzés volt, az első félidő elején a hazaiak játszottak fölényben, ezután viszont kiegyenlítetté vált a játék. A második félidőben egy fegyelmezetlenség miatt emberhátrányba kerültünk, de a játékkal nem volt gond, több helyzetünk is volt. A végén egy kétes tizenegyessel nyert a hazai csapat, hozzáteszem a hazai nézők és a játékosok egész meccsen próbálták befolyásolni a játékvezetőt…

A Perutza negyedik helyről várja a november 13-ai, Balatonfüred elleni hazai folytatást.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.