Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. November 07. 18:11, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Simán kikapott a Perutz

Simán kikapott a Perutz

A Perutz az NB III-as labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában háromgólos vereséget szenvedett a Mosonmagyaróvártól.

Perutz FC – Credobus Mosonmagyaróvár 0-3 (0-1)

Perutz FC: Dénes (Szigeti 59.) – Molnár, Bence, Zsirai, Füredi – Iványi (Jurik 67.), Köles, Sandal, Szilágyi – Skriba, Hanzl (Kalász 52.). Edző: Weitner Ádám.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Simita, Debreceni, Boros (Nagy 72.), Tóth (D’urso 88.), Szalka, Czingráber (Bokor 88.), Deák, Nagy (Horváth 65.), Végh, Popov (Tóth 65.). Edző: Varga László.

Az eltiltott Nagy Tamásra valamint a betegséggel küzdő Oláh Lászlóra és Rátonyi Somára sem számíthatott a Pápa vezetőedzője. A Perutz FC facebook oldalának beszámolója szerint hazai szempontból rosszul indult a meccs, hiszen már a 8. percben hátrányba került a Perutz: Nagy szabadrúgását csúsztatták a hosszúra, ahol Végh érkezett és belsővel a hosszúba helyezett 0-1. A folytatásban egyik kapu előtt sem alakult ki komoly gólszerzési lehetőség, mezőnyben folyt a játék és a küzdelem dominált.

A második félidőben egy ütközés után a pápai kapus, Dénes Zsolt megsérült, akit le is kellett cserélni, Szigeti Ákos folytatta a játékot. A 70.percben Szilágyi tört be a tizenhatoson belülre, ám lőni nem tudott, mert a védők összezártak előtte. A 83.percben kettőre nőtt a különbség, Simita lekészítését Nagy belsőzte a kapu közepébe 0-2. Három perccel később már három volt a különbség, egy szöglet után a röviden érkező Czingráber továbbított a bal sarokba 0-3. A játék összképe alapján a Mosonmagyaróvár megérdemelten nyert, a különbség azonban túlzó - írja a Perutz facebook oldala.

Weitner Ádám: Mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk a Mosonmagyaróvárnak, főleg az első félidőben próbáltuk irányítani a játékot, letámadtunk, jó szellemben futballoztunk. Szünet után sem adtuk fel, mentünk tovább, váltottunk, jobban kinyíltunk, próbáltunk egyenlíteni, de ez sem hozta meg a remélt fordulatot.
Varga László: Nagyon erős csapatot győztünk ma le, elégedett vagyok. Veszélyesebben futballoztunk ellenfelünknél, s bár volt néhány kisebb-nagyobb hullámvölgyünk, a minőségünk megvolt előre ami három gólt eredményezett.

A Perutz a következő fordulóban a Gyirmót II. vendége lesz.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.