Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. November 01. 18:38, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Simán győzött Borsosgyőrön a Perutz a kupában

Simán győzött Borsosgyőrön a Perutz a kupában

Négy góllal múlták felül a pápai fiatalok a házigazda Borsosgyőr együttesét.

Borsosgyőri ISE – Perutz FC 1-5 (0-2)
Gsz.: Bors ill. Tihanyi, Szántó 2, Nagy D. Gajdosi

Borsosgyőri ISE: Máté D. – Koncz (Jendrics 78.), Máté Á., Tóth (Farkas 65.) Stilet (Benkő 86.), Tóth, Bors, Bertalan (Colbers 56.), Szívós, Boda (Tamás 56.), Cseh.
Perutz FC: Hauser – Farkas, Tihanyi (Horváth 46.), Cser, Szántó, Nagy D., Nagy B. (Rozman 46.), Bolla, Farkas B. (Gajdosi 46.), Pető, Bognár.

Sokan voltak kíváncsiak a két félidőre, több mint 300-an foglalták el helyeiket a pálya mellett - írja beszámolójában a Perutz FC facebook oldala. A 22. percben szerezte meg a vezetést a Pápa, Cser adott az alapvonalról középre, az ötösnél Tihanyi érkezett, aki a kapuba belsőzte a labdát 0-1. Öt perccel a szünet előtt Szántó húzta meg a bal oldalon, majd laposan a hosszúba gurított 0-2.

Egy óra játék után Máté Áron szabálytalankodott a tizenhatoson belül, a tizenegyest Szántó magabiztosan értékesítette 0-3. Két perccel később Gajdosi szépen ment el a bal szélen, beadását Nagy Dávid sodorta közelről a gólvonal mögé 0-4. Negyed órával a lefújás előtt előbb Bors lövésénél, majd Máté fejesénél védett nagyot Hauser, aztán Rozman buktatta Stiletet a büntetőterületen belül: a tizenegyest Bors a jobbra vetődő pápai kapus mellett a kapu bal oldalába helyezte 1-4. Az 1-5-ös végeredményt a 87. percben Gajdosi állította be, aki Nagy passzát lőtte a bal sarokba.

Kun-Szabó Attila: Egy szimpatikus, lelkes ellenfelet sikerült magabiztosan legyőznünk. Ha lehet, még fiatalabb kerettel érkeztünk, szerdán U19-es bajnoki van és az U17 is játszik, úgy érzem, mindenki megállta a helyét. A kemény pálya megnehezítette a dolgunkat, de összességében könnyedén nyertünk.

A Perutz november 6-án Szentantalfára utazik.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.