Városlista
2024. szeptember 17, kedd - Zsófia

Hírek

2024. Szeptember 08. 09:16, vasárnap | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Rengeteg helyzetet kihagyott, így csak egy pontot szerzett a Perutz

Rengeteg helyzetet kihagyott, így csak egy pontot szerzett a Perutz

Két kivételtől eltekintve az összes lehetőségét elpuskázta a pápai csapat, így a Sümeg VSE ponttal távozott a Perutz stadionból.

Perutz FC – Sümeg VSE 2-2 (1-0)
Gsz.: Hauser B., Nagy K. ill. Görhes, Bolla

Perutz FC: Varga – Mogyorósi (Cser 64.), Németh N., Nagy K., Varga B. (Sós 46.), Szalai, Rozman, Cseke, Nagy D., Ruzsás, Hauser B.

Sümeg VSE: Szabó – Márkus, Nimsz, Bolla, Farkas, Varga, Nedelkó, Szakonyi, Csik, Görhes A., Görhes T.

A kezdőrúgás előtt a Perutz elnöke, Kovács Ferenc köszöntötte a nyáron visszavonult Horváth Tamást, megköszönve a klubért végzett áldozatos munkáját.

A Perutz FC közösségi oldalának beszámolója szerint a hazaiak kezdték jobban a meccset, előbb Nagy Krisztián találta el a kapufát, majd Varga Bence ziccerét védte bravúrral Szabó. Nem sokkal a félidő vége előtt sikerült megszerezni a vezetést, Szalai szabadrúgását Hauser csúsztatta a bal sarokba 1-0.

A második etapban a Sümeg nyolc perc alatt fordított, előbb Görhes lövése talált utat a pápai lábak között a hálóba, majd egy szögletrúgást Bolla bólintott a hazai hálóba 1-2. A 71.percben tíz emberre fogyatkoztak a vendégek, Nimsz kapta meg második sárga lapját. Az emberelőnyt négy perccel később sikerült gólra váltani, Rozman beadását Nagy Krisztián fejjel értékesítette 2-2. Az eredmény már nem változott, így egy ponttal kellett beérnie a hazaiaknak.

Kun-Szabó Attila: Jól kezdtük a meccset, több helyzetet is kialakítottunk, melyek kimaradtak. A vezető találat után a Sümeg talált két gólt, mi pedig be voltunk oltva a gól ellen, minden kimaradt, még a lefújás pillanatában is a kapussal álltunk szemben. Gratulálunk az ellenfélnek, megpróbálunk legközelebb javítani.

A Perutz a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában szeptember 14-én 15 órai kezdéssel Balatonalmádiban lép pályára.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 10:27, hétfő | Helyi

Kamion és személyautó ütközött Nemesszalók és Külsővat között - Teljes az útzár!

A 834-es főúton dolgoznak a tűzoltók.

2024. Szeptember 16. 09:45, hétfő | Helyi

Veszélyben a fecskék, vezetés közben is figyeljünk rájuk!

Az esős, hideg időjárás miatt a fecskék legyengülve igyekeznek élelem után kutatni. Ezért az úttestek mellett, alacsonyan repülő védett madarakra kell számítani, különösen a Balaton-parti útszakaszokon - figyelmeztet a rendőrség.

2024. Szeptember 15. 17:53, vasárnap | Helyi

Bőven akadt dolga a tűzoltóknak Pápán is!

A viharos szél rengeteg kárt okozott.