Városlista
2022. május 26, csütörtök - Fülöp

Hírek

2011. Augusztus 18. 12:56, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Rendőrkézen a terménylopó

Rendőrkézen a terménylopó

2011. augusztus 16-án egy Pápa környéki település 71 éves, egyedül élő lakójának kertjéből, az éjszaka leple alatt elloptak több kilogramm káposztát, sárgarépát és paprikát.

A kétségbeesett idős néni másnap a falu polgármesterétől kért segítséget, aki az esetről tájékoztatta a helyi körzeti megbízottakat. A rendőrök megtekintették a sértett kertjét, feltérképezték az oda vezető utat és kikérdezték a falubelieket. A nyomok és az adatgyűjtés során szerzett információk alapján egy helybéli lakosra terelődött a gyanú. A középkorú férfi lakásában házkutatást tartottak, melynek során előkerültek a hölgy kertjéből szedett zöldségek.

A néni rendkívül örült a visszajuttatott terményeknek, hiszen egész nyáron öntözte, gondozta kertjét, illetve félt attól is, hogy az elkövető a következő éjszakákon újra visszatér és tovább dézsmálja a veteményesét.

 

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 13:56, szerda | Helyi

Megérkeztek az új lámpatestek a Kossuth utcára

A modern szerkezetek a Várkertben elhelyezett világító berendezésekhez hasonlóak.

2022. Május 25. 09:05, szerda | Helyi

Visszaállt a korábbi parkolási rend a Bástyán

A Kossuth utca felújítása miatt a Petőfi és az Eötvös utcákba behajtási engedéllyel rendelkezők számára engedélyezték csak a várakozást tavaly októbertől a Bástyai parkoló egyik oldalán, mostantól azonban újra bárki megállhat.

2022. Május 24. 13:40, kedd | Helyi

Kábítószer fogyasztása miatt nyomoztak a férfi ellen

A rendőrség befejezte a 32 éves Pápa-környéki lakossal szemben folytatott büntetőeljárást.