Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Október 02. 10:04, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Rendesen kitömte Balaton-parti ellenfelét a Perutz

Rendesen kitömte Balaton-parti ellenfelét a Perutz

A pápai csapat a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában hat gólt lőtt a Balatonfűzfő otthonában, a vezetőedző mégsem volt maradéktalanul elégedett.

Fűzfői AK – Perutz FC 0-6 (Gsz.: Szántó, Ruzsás 3, Rozman, Nagy B.)

Fűzfői AK: Király – Kovács (Gerencsér 53.), Müller, Inzsöl, László (Rapatyi 31.), Parrag, Füle (Bévárdi 70.), Babai, Szentmártoni, Molnár, Tóth.

Perutz FC: Varga (Riegler 78.) – Ruzsás, Erdősi, Cser, Szántó, Nagy K. (Farkas 78.), Nagy B., Varga (Budavári 63.), Horváth (Bolla 63.), Rozman, Pető (Bognár 46.). Edző: Kun-Szabó Attila.

A Perutz FC Facebook oldalának beszámolója szerint a Pápa kezdte jobban a meccset, hiszen az első negyed óra végén Szántó tizenegyesből megszerezte a vezetést a vendégeknek. Nem sokat, négy percet kellett várni a második találatra, Ruzsás iratkozott fel a gólszerzők közé, a 0-3-as félidei állást Rozmán állította be.

Szünet után is megmaradt a vendégek dominanciája, tíz perc játék után Ruzsás szerezte meg második gólját a meccsen, negyed órával később egy szögletet követően Nagy Bálint mattolta a hazai kapust, a 0-6-os végeredményt tíz perccel a lefújás előtt Ruzsás harmadik találata állította be.

Kun-Szabó Attila: A körülményekhez képest elégedett vagyok, a héten gyakorolt támadásvezetéseket nagyrészben sikerült megvalósítani, némi hiányérzetem amiatt van, mert több gólt is szerezhettünk volna. Igyekeztünk a széleken mögéjük kerülni és abból érkezni a kapu elé, amiből három gólt is lőttünk, de lehetett volna ez több is.

A Peruzt október 8-án Zircre látogat.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.

2024. Április 16. 09:15, kedd | Helyi

Kattant a bilincs - Késsel fenyegette meg élettársát a Pápa környéki faluban

Egy Pápa környéki kistelepülésen élő nő értesítette a rendőrséget 2024. április 13-án este arról, hogy családi házukban élettársa egy szóváltást követően késsel fenyegette meg.

2024. Április 16. 08:05, kedd | Helyi

Esős napok jönnek, mind járművel, mind gyalogosan körültekintőbben közlekedjen!

A meteorológiai előrejelzések alapján ma csapadékos időjárásra számíthatunk. A legtöbb problémát ilyenkor a csúszós utak és a romló látási viszonyok jelentik.