Városlista
2024. október 26, szombat - Dömötör

Hírek

2024. Október 19. 19:17, szombat | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Rangadót nyert a Perutz, amely győzelmével az élre ugrott!

Rangadót nyert a Perutz, amely győzelmével az élre ugrott!

Rangadóra készült a pápai együttes, hiszen a bajnokság listavezetője érkezett a Perutz Stadionba szombaton délután, mégis magabiztos sikert aratott a hazai együttes.

(Gsz.: Nagy K. 3., Mogyorósi, Nagy D. ill. Tar, Nemes)

A Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a harmadik helyen álló, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Perutz FC a győzelem reményében lépett pályára és a jó formában játszó hazaiak ennek a várakozásnak gyorsan érvényt is szereztek. Bő tíz perc telt el csupán a meccsből, és máris két gólos előnyre tettek szert a hazaiak, mindkét találatot Nagy Krisztián jegyezte. A 26. percben váratlanul szépítettek a vendégek, Tar talált be, ám még a szünet előtt jött a pápai válasz, ismét Nagy szerzett gólt, ezzel klasszikus mesterhármast szerezve. Hogy ne mehessenek nyugodtan a szünetre a pápaiak, még az első félidőben szépítettek a vendégek, Nemes a 44. percben lőtt a pápai kapuba egy kipattanót követően.

A fordulás után a pápai gólgyártás folytatódott, a 12. percében Mogyorósi számolt le a vendégek reményeivel, majd pedig Nagy Dávid büntetőből alakította ki a végeredményt.

Kun-Szabó Attila: Elégedett vagyok, talán idén ma játszottunk a legjobban. Két balszerencsés gólt kaptunk, de a helyzeteink egy részét értékesítve magabiztosan tartottuk itthon a pontokat, mindenki hozzátette a magáét.

Perutz FC: Varga – Mogyorósi (Sós 65.), Németh, Nagy K. (Ruzsás 70.), Varga B. (Cser 65.), Szalai, Pető (Gajdosi 82.), Rozman (Császár 85.), Nagy D., Erdősi, Hauser B.

Tihanyi FC: Dévényi (Sudár 82.) – Adorján (Vér 46.), Henn (Szente 85.), Tar, Auerbach, Vojnity, Hideghéti (Horváth 61.), Kovács, Mayer, Barcza, Nemes (Redencki 61.)

A Perutz a 11. fordulóban a Várpalota vendége lesz.

Íme a tabella állása:

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 25. 19:15, péntek | Helyi

Hosszú verseny lesz, mi bírni fogjuk, reméljük a Fabia is!

Villáminterjú Kronome Ákossal a Zemplén Rally előtt.

2024. Október 25. 14:17, péntek | Helyi

Előzzük meg a halottak napi tüzeket

Az elkövetkező napokban többen kilátogatnak a temetőbe, hogy megemlékezzenek elhunyt szeretteikről. Sokan otthon is mécseseket, gyertyákat gyújtanak.

2024. Október 25. 11:21, péntek | Helyi

Elkötöttek egy Hondát, fának hajtottak vele a tizenéves fiatalok

Jármű önkényes elvétele miatt indult eljárás két fiatallal szemben.

2024. Október 24. 11:14, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy autó a 83-ason

A tűzoltók eloltották a lángokat, forgalomkorlátozásra kell számítani.