Városlista
2024. október 26, szombat - Dömötör

Hírek

2024. Október 06. 10:20, vasárnap | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Perutz: Újabb kiütéses győzelem

Perutz: Újabb kiütéses győzelem

A pápai csapat a vármegyei pontvadászat 8. fordulójában 6-1 arányban győzte le a mérkőzést kilenc emberrel befejező Gyulafirátótot.

Perutz FC - FC RAC 6-1
(Gsz.: Nagy K. 3, Pető, Cser, Varga B. ill. Tímár)


Perutz FC: Hauser M. - Németh (Császár 61.), Nagy K., Szalai, Pető (Gajdosi 46.), Nagy D. (Rozman 61.), Ruzsás, Cser, Erdősi, Sós, Hauser B. (Varga B. 46.)

FC RAC: Király – Dóczi, Vaczola A., Vaczola M., Vincze (Farkas 84.), Tímár, Farkas (Horváth 74.), Veszprémi, Varga (Veszprémi 90.), Bekker, Dudás (Cziráki 64.)

A kupában 8-0-ra ütötte ki az FC RAC-ot a Pápa, hasonló forgatókönyv szerint alakult az újbóli találkozás is, a kezdő sípszótól sorra alakítottuk ki a helyzeteket, de Sós, Nagy Dávid és Hauser Bálint lehetősége is kimaradt. A jég a 20.percben tört meg, Nagy Krisztián bombázott közelről a hálóba 1-0. Két perccel később Pető duplázta meg az előnyt, majd az első fél óra végén Cser gurított okosan a hálóba. A 33. percben egy védelmi hibát Nagy Krisztián használt ki, a 4-1-es félidei állást Tímár szabadrúgásgólja állította be - írja a Perutz közösségi oldala.

A második játékrész is ugyanolyan képet mutatott mint az első, Cser nagy helyzete után az 59.percben Nagy Dávid labdáját Varga Bence varrta fel a jobb felsőbe, majd a 68. percben tizenegyeshez jutottunk. Közben reklamálásért és egy kisebb kakaskodásért Dóczi és Vaczola Márk is megkapta második sárga lapját, így a kiállítás sorsásra jutottak. A büntetőt Nagy Krisztián magabiztosan értékesítette, kialakítva a 6-1-es végeredményt.

Kun-Szabó Attila: A magabiztos győzelem ellenére nem vagyok maradéktalanul elégedett, több gólt kellett volna szereznünk. Amit megbeszéltünk, abból nem sokat láttam viszont a pályán. De ne legyünk telhetetlenek, hat rúgott gól az mégiscsak hat rúgott gól.

A Perutz október 12-én Zircre utazik.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 25. 19:15, péntek | Helyi

Hosszú verseny lesz, mi bírni fogjuk, reméljük a Fabia is!

Villáminterjú Kronome Ákossal a Zemplén Rally előtt.

2024. Október 25. 14:17, péntek | Helyi

Előzzük meg a halottak napi tüzeket

Az elkövetkező napokban többen kilátogatnak a temetőbe, hogy megemlékezzenek elhunyt szeretteikről. Sokan otthon is mécseseket, gyertyákat gyújtanak.

2024. Október 25. 11:21, péntek | Helyi

Elkötöttek egy Hondát, fának hajtottak vele a tizenéves fiatalok

Jármű önkényes elvétele miatt indult eljárás két fiatallal szemben.

2024. Október 24. 11:14, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy autó a 83-ason

A tűzoltók eloltották a lángokat, forgalomkorlátozásra kell számítani.