Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Március 29. 19:25, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Perutz: Sima győzelem hazai pályán

Perutz: Sima győzelem hazai pályán

A pápai csapat a Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 21.fordulójában magabiztosan, 4-0-ra győzte le Gyulafirátót együttesét.

Perutz FC – FC RAC 4-0 (2-0)
Gsz.: Nagy K., Nagy D. 2, Varga B.

Perutz FC: Présing – Horváth T. (Rozman 62.), Erdősi, Nagy B., Szalai – Császár, Mogyorósi (Gajdosi 34.), Cser, Nagy D. (Farkas 60.) - Nagy K. (Varga 46.), Hauser.
FC RAC: Gyurmánczi – Balta N., Dóczi, Vörös, Peintler (Rozgonyi 59.), Vaczola A. (Farkas 46.), Vaczola M., Beke, Balta G., Kövesi ( Bekker T. 70.), Bekker R. (Varga 77.)

A találkozón Nagy Bálint kapufáját követően a 23.percben szerezte meg a vezetést a Pápa, Hauser Bálintot buktatta Gyurmánczi kapus, a jogos tizenegyest Nagy Krisztián magabiztosan értékesítette 1-0 - írja beszámolójában a Perutz FC közösségi oldala. A 45. percben kettőre nőtt a különbség, Nagy Krisztián vette észre az üresen álló Nagy Dávidot, aki elfektette a kapust és az üres kapuba lőtt 2-0.

A találkozó 59. percében megszerezte a harmadik gólját a hazai csapat, amivel eldőlt a meccs: Hauser jól tartotta meg a felívelt labdát, majd a hosszún érkező Nagy Dávid elé tálalt, aki okosan gurította el a kapus lába mellett a játékszert 3-0. A 4-0-s végeredményt a 90.percben Varga Bence állította be, aki a Hausertől kapott labdát belsővel varrta fel a léc alá 4-0.

Kun-Szabó Attila: Azt kértem a csapattól, hogy próbáljon minél előbb gólt szerezni, ez nem annyira sikerült, de a félidőre így is magabiztos előnnyel mehettünk. Félidőben gyorsabb és türelmesebb játékot kértem, ami további két gólban mutatkozott meg.

A Pápa április 1-jén a vármegyei kupában Várpalotára utazik, majd a bajnokságban április 7-én a Csetény vendégei lesznek a pápaiak.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.