Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Szeptember 06. 07:05, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC Facebook oldala

Perutz: Negyed óra foci elég volt

Perutz: Negyed óra foci elég volt

Egy gyengére sikerült első játékrészt követően, a második félidő elején negyed óra alatt három gólt is szerzett a Pápa, amely végül 3:2-re győzte le a BKV Előre együttesét.

Perutz FC – BKV Előre 3-2 (0-1) Gsz.: Nagy T., Irmes, Szilágyi ill. Szegő, Wágner

Az első játékrészben nem azt a produkciót nyújtotta a pápai csapat, amire a közönség számított, sok hibával, lassan futballoztak a játékosok. A 13. percben Hanzl szöglete Böröczky fejét találta meg, ám a balhátvéd a jobb kapufa mellé csúsztatott. Két perccel később Császár az ötösön fejelhetett, ám a kapus ölébe bólintott. A 19.percben első lehetőségét gólra váltotta a vendég csapat, a pápai védők nem tudtak felszabadítani Szegő pedig okosan a bal felsőbe tekert 0-1.

A pihenő után rögtön a második játékrész első percében egyenlített a Perutz: Böröczky bedobását Nagy Tamás elé fejelte Tóth, a védő lövése pedig utat talált a lábak között a hálóba 1-1. Öt perc sem telt el és meg is fordította az állást a Pápa: Skriba remek ütemű passza után Koszó buktatta Irmest a tizenhatoson belül. A jogosan megítélt büntetőt a sértett magabiztosan értékesítette 2-1. Az 58. percben újabb pápai gól született: Szabó Zsolt harcolt meg egy labdáért, majd a tizenhatosnál érkező Szilágyi elé tálalt, aki nagy gólt lőtt a bal felsőbe 3-1. Újabb öt minutum telt el és szépített a BKV, Wágner kapott egy indítást a jobb oldalon, egy befelé csel után 16 méterről óriási gólt lőtt a kapu bal oldalába 3-2. A hosszabbításban 10 emberre fogyatkoztunk, a labda elrúgásáért Skriba kapta meg második sárga lapját.

Lengyel Ferenc: A bekapott gól előtt volt két-három komoly lehetőségünk, de ezeket nem sikerült értékesíteni. Az első félidőt át kell beszélnünk, nem tudom miért voltunk ennyire fásultak, fáradtak, talán az apró taktikai változtatás sem működött, amiért vállalom a felelősséget. Szünet után úgy mentünk ki a második félidőre ahogy az elsőre is kellett volna már, az más kérdés, hogy szoros lett a vége, de nyertünk és ez a legfontosabb. Örülök, hogy a közönség biztatta a csapatot, ez sokat jelentett nekünk.

Perutz FC: Szigeti – Nagy T., Koronczai, Császár (’78 Baldauf), Böröczky – Bence, Szilágyi, Hanzl, Skriba – Irmes (’77 Kalász), Szabó Zs. (’86 Iványi), vezetőedző: Lengyel Ferenc.
BKV Előre: Czuczi – Girán, Balogh (’58 Stefán), Koszó, Ferkó, Wágner, Miknyóczki, Tóth (’82 Szabó), Ihos (’51 Balogh), Szegő, Szabó, vezetőedző: Menczeles Iván.

A pápai csapat szeptember 9-én Érdre látogat, majd szeptember 13-án vasárnap 18 órai kezdéssel a Komáromot fogadja.

Forrás: Perutz FC Facebook oldala

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.