Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. November 14. 16:25, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Perutz: Gól nélküli döntetlen Gyirmóton

Perutz: Gól nélküli döntetlen Gyirmóton

Nehéz helyzetben várta a Gyirmót második csapata elleni találkozót a Pápa, többen betegség, vagy sérülés miatt hiányoztak a kezdőcsapatból.

Gyirmót FC Győr II. – Perutz FC 0-0
Gyirmót, Alcufer stadion. V.:Iványi.

Gyirmót FC Győr II.: Rusák – Csörgő, Kovács, Somogyi-Bakos (Bagó 75.), Mayer M. (Dán 66.), Major, Vogyicska, Karacs, Mayer Á., Ominger, Kirják. Edző: Polyák Gábor.

Perutz FC: Szigeti – Molnár, Nagy, Zsirai, Szalai – Bence, Köles, Iványi, Sandal (Oláh 79.), Szilágyi – Hanzl (Kalász 79.). Edző: Weitner Ádám.

Öt hiányzó nehezítette a Perutz vezetőedzőjének dolgát, aki viszont már számíthatott az eltiltását letöltő Nagy Tamásra. A Perutz FC hivatalos facebook oldalának tájékoztatása szerint jó iramban kezdődött a találkozó, az első negyed óra végén Köles tekerését fogta Rusák, majd újabb 15 perccel később a másik oldalon Szigetinek is akadt dolga, aki előbb Mayer Máté távoli, majd közeli próbálkozását hatástalanította.

Az 50.percben Ominger veszélyesen csapódó lövését tolta fölé a pápai kapus, majd Kirják vette célba a hosszút, sikertelenül. A második játékrész derekán a Perutz percei következtek, a 63.percben Szalai ívelt a hosszúra, ahol Szilágyi érkezett, centerezését Iványi azonban öt méterről fölé lőtte. Még ebben a percben Hanzl és Szilágyi kényszerítőzött, utóbbi az oldalhálót találta el. A 68.percben Ominger átlövését ütötte oldalra Szigeti, a meccs utolsó említésre méltó eseménye Köles kiállítása volt, aki a 83.percben egy szabálytalanság után megkapta második sárgáját.

Polyák Gábor: Két azonos képességű csapat találkozott, egy tipikusan egygólos mérkőzésen igazságos döntetlen született. Némi hiányérzetem azért van, mert emberelőnyben a rutintalanságunk miatt nem tudtunk helyzeteket kialakítani.

Weitner Ádám: Először is szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy idegenbe is elkísérték a csapatot, végig buzdították a játékosokat, akiknek ez sokat jelentett. A nehézségeink ellenére végig stabilak voltunk, ellenfelünknek kevés lehetősége volt, a második félidőben nekünk volt meccslabdánk. Mostani helyzetünket figyelembe véve nem lehetünk elégedetlenek a döntetlennel.

A Perutz november 21-én 15 órai kezdéssel a Kelen SC-t látja vendégül.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.