Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. Február 13. 19:28, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Perutz: Gól nélküli döntetlen a tavaszi nyitányon

Perutz: Gól nélküli döntetlen a tavaszi nyitányon

A Pápa vasárnap délután az NB III-as labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában 0-0-s döntetlent játszott a Komárommal.

Perutz FC – Komáromi VSE 0-0

Pápa, Perutz stadion. V.: Kubicsek.

Perutz FC: Szigeti – Iványi, Zsirai, Németh B., Kalász – Bence, Katona, Szilágyi (Hanzl 56.), Hajnal – Márton (Nagy 65.), Oláh. Edző: Weitner Ádám.

Komáromi VSE: Bánfalvi – Horváth M., Peszmeg, Csernák, Végh, Simigla, Köles, Szecsődi, Göblyös, Schiller, Horváth R. (Tóth 61.). Edző: Bozsik Péter.

A kezdő sípszót követően a komáromiak ragadták magukhoz a kezdeményezést, folyamatosan nyomás alá helyezték a pápai kaput, a Perutz FC facebook oldalának beszámolója szerint. Egymás után jöttek a veszélyes sarokrúgások és a harmadik percben Szigetinek védenie is kellett, a hazai kapus Szecsődi bal alsóba tartó lövését hárította. Az első tíz perc után egy szabadrúgás után a Pápa is veszélyeztetett, az előrehúzódó Németh lövését azonban blokkolták a védők. Fél óra játék után Zsirai felívelése találta meg az ötösnél Oláh-t, ám a támadó rosszul találta el a labdát, így odalett az ígéretes lehetőség.

Az 54. percben egy szabadrúgás után Hajnal elé került a kipattanó, lövésére azonban odaért Bánfalvi. A 60.percben megint Hajnal volt az egyik főszereplő, lekészítését Oláh tűzte rá, a komáromi kapus azonban ismét a helyén volt. A folytatásban Csernák két próbálkozása ment el a jobb kapufa mellett, a mérkőzés utolsó momentuma Hanzl lövése volt, ám ebből sem sikerült a győzelmet érő találatot megszerezni. A játék összképe alapján igazságosnak mondható döntetlen született.

Weitner Ádám: Az első közel fél órában ránk tudta erőltetni akaratát a Komárom, próbáltunk focizni, de sok labdát veszítettünk, görcsösek voltunk, indokolatlanul szabálytalankodtunk és technikai hibákat vétettünk. A 30. perctől tudtuk rendezni a sorokat és feljavultunk, voltak is ígéretes lehetőségeink, az akarattal, a futómennyiséggel és minőséggel nem volt gond, de a sok pontatlanság miatt nem tudtunk nyerni.

Bozsik Péter: Összességében igazságos eredmény született, igaz az első negyed órában volt egy-két lehetőségünk, később pedig a Perutz alakított ki veszélyt a kapunk előtt. Talán egy hajszállal mi voltunk a jobbak ma, nagyjából az történt a pályán, amit mi akartunk, a végjátékban sajnos pontatlanok voltunk.

A Perutz február 20-án 14 órától a Tatabányával találkozik, a helyszín ismét a Perutz stadion lesz.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.