Városlista
2024. október 26, szombat - Dömötör

Hírek

2024. Szeptember 15. 17:50, vasárnap | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Perutz: Fájó kupabúcsú

Perutz: Fájó kupabúcsú

A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában a pápai csapat 120 perc, gól nélküli játékot követően büntetőpárbajban alulmaradt a Balatonalmádival szemben.

Balatonalmádi SE - Pápai Perutz FC 0-0 (0-0) b.u.: 3-1

Balatonalmádi SE: Sevinger – Páhy (Nagy Á., 33.), Vincze (Bodnár, 115.), Ács, Babos, Király, Németh L. (Piri, 76.), Bóka, Hoffer D., Lórántfy, Jánó (Hoffer L., 103.). Edző: Farkas László.

Perutz FC: Varga P. - Mogyorósi, Németh N. (Erdősi, 99.), Nagy K., Szalai, Pető, Rozman, Cseke (Varga B., 62.), Nagy D. (Ruzsás, 82.), Sós (Cser, 72.), Hauser. Edző: Kun Szabó Attila.

A rendes játékidőben a Perutz FC közösségi oldalának beszámolója szerint a pápai együttes többször is eldönthette volna a továbbjutás kérdését, sajnos azonban minden lehetőségé elpuskázta. A tizenegyeseknél pedig a hazaiak kapusa, Sevinger két kísérletet is hárított, egy alkalommal pedig a felső kapufáról kifelé pattant a labda, viszont az Almádi játékosai nem hibáztak, így 3-1-es összesítéssel továbbjutottak.

Kun-Szabó Attila: Az irreális időjárási körülmények miatt alkalmatlan volt futballra a pálya. 80 km/h-ás szélben nem alakult ki jó játék, de így is több helyzetet dolgoztunk ki, végül tizenegyesekkel sajnos kikaptunk. Három alkalommal is 4-5 méterről nem tudtunk a kapuba találni, amíg ezen nem változtatunk, nem is fog más eredmény születni. Ettől függetlenül nem szabad elkeseredni, idei mérlegünk 22 győzelem, három döntetlen és mindössze egy vereség. Jövő héten folytatjuk a bajnokságot, ahol szeretnénk javítani, bízom benne, hogy már ezen a meccsen visszatalálunk a helyes útra és újra kiszakad a gólzsák.

A Perutz szeptember 21-én 16 órai kezdéssel a Pétet látja vendégül.

Fotó: Nagy Lajos/veol.hu

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 25. 19:15, péntek | Helyi

Hosszú verseny lesz, mi bírni fogjuk, reméljük a Fabia is!

Villáminterjú Kronome Ákossal a Zemplén Rally előtt.

2024. Október 25. 14:17, péntek | Helyi

Előzzük meg a halottak napi tüzeket

Az elkövetkező napokban többen kilátogatnak a temetőbe, hogy megemlékezzenek elhunyt szeretteikről. Sokan otthon is mécseseket, gyertyákat gyújtanak.

2024. Október 25. 11:21, péntek | Helyi

Elkötöttek egy Hondát, fának hajtottak vele a tizenéves fiatalok

Jármű önkényes elvétele miatt indult eljárás két fiatallal szemben.

2024. Október 24. 11:14, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy autó a 83-ason

A tűzoltók eloltották a lángokat, forgalomkorlátozásra kell számítani.