Városlista
2024. október 26, szombat - Dömötör

Hírek

2024. Augusztus 25. 08:26, vasárnap | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Öt gólt lőve győzött a Perutz a kupában!

Öt gólt lőve győzött a Perutz a kupában!

A Perutz FC a MOL Magyar Kupa második fordulójában a Fejér vármegyei pontvadászatban szereplő Mórt fogadta. Egy izgalmas találkozón végül öt gólt szerezve jutottak tovább a pápaiak a következő körbe.

Perutz FC – Móri SE 5-2 (2-0)
Gsz.: Nagy K. 2, Cser, Ruzsás, Nagy D. ill. Bezerédi 2

Perutz FC: Varga – Mogyorósi, Németh N., Nagy K., Szalai, Pető, Rozman (Varga 78.), Nagy D., Cser (Ruzsás 61.), Sós (Cseke 61.), Hauser.

Móri SE: Rigó – Végvári, Horváth B., Loi, Bezerédi, Tetzl (Lehota 76.), Kocsis (Szekeres 55.), Tar (Hajdu 82.), Varga, Sötét, Lehota.

A kezdő sípszó előtt egy perces néma főhajtással emlékeztek meg korábbi elnökről, Bocskay Lászlóról.

A mérkőzést jól kezdték a pápaiak, hiszen Rigó kapusnak Nagy Dávid lövését már a 7. percben védenie kellett, a Perutz FC közösségi oldalának beszámolója szerint. A 13. percben megszerezte a vezetést a Pápa, Nagy Dávid ment el a bal oldalon majd középre adott, ahol Nagy Krisztián érkezett és a jobb felsőbe lőtt 1-0. Egy perccel később nem sok hiányzott a második pápai gólhoz, ám Hauser ziccerét lábbal védte a móri kapus. Fél óra játék után viszont már kettőre nőtt a különbség, Cser Botond okosan gurított a jobb sarokba 2-0.

Fordulás után az 53.percben szépíteni tudott az ellenfél, Bezerédi lőtt a rövidbe, ám a 77. percben a csereként pályára lépő Ruzsás révén újabb találatot szerzett a Perutz, amivel eldőlt a továbbjutás. Öt perccel később Nagy Dávid gurított a bal sarokba 4-1. A 89. percben szépített a Mór, Bezerédi szerezte meg második találatát. A hosszabbításban Nagy Krisztián kapott egy remek ütemű kiugratást, majd a kimozduló kapus mellett eltolta a labdát és az üres kapuba bombázott, kialakítva az 5-2-es végeredményt.

Kun-Szabó Attila: Az első játékrészben nagyon jó fél órát produkáltunk, a két lőtt gól mellett további találatokat is szerezhettünk volna. Fordulás után hektikussá vált a meccs, szépíteni tudott az ellenfél, de összességében megérdemelten nyertünk és jutottunk tovább egy jó ellenfél ellen.

A Perutz szeptember 1-jén Balatonalmádiba utazik, szeptember 4-én 17 órától a vármegyei kupában a Gyulafirátótot, három nappal később a bajnokságban 16:30-as kezdéssel a Sümeget fogadja.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 25. 19:15, péntek | Helyi

Hosszú verseny lesz, mi bírni fogjuk, reméljük a Fabia is!

Villáminterjú Kronome Ákossal a Zemplén Rally előtt.

2024. Október 25. 14:17, péntek | Helyi

Előzzük meg a halottak napi tüzeket

Az elkövetkező napokban többen kilátogatnak a temetőbe, hogy megemlékezzenek elhunyt szeretteikről. Sokan otthon is mécseseket, gyertyákat gyújtanak.

2024. Október 25. 11:21, péntek | Helyi

Elkötöttek egy Hondát, fának hajtottak vele a tizenéves fiatalok

Jármű önkényes elvétele miatt indult eljárás két fiatallal szemben.

2024. Október 24. 11:14, csütörtök | Helyi

Kigyulladt egy autó a 83-ason

A tűzoltók eloltották a lángokat, forgalomkorlátozásra kell számítani.