Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2024. Április 07. 19:38, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Nem bírt a csetényiekkel a Perutz

Nem bírt a csetényiekkel a Perutz

A pápai csapat ma a 13. helyen álló Csetény otthonában 0-0-s döntetlent ért el.

Csetény SE – Perutz FC 0-0

Csetény SE: Jelencsics – Horváth K., Danó, Simon, Katóka, Juhász, Jakab, Kalányos, Arany, Horváth M., Szehoffner (Simon 63.).
Perutz FC: Présing – Nagy B., Császár (Farkas 63.), Nagy K., Varga, Gajdosi, Nagy D., Cser, Erdősi, Horváth T., Hauser B.

Bár az első és a második félidőben is számtalan gólszerzési lehetőséget alakítottak ki a pápaiak, nem sikerült betalálni, a legnagyobb helyzetek is kimaradtak, sőt a 61.percben történt csetényi kiállítás sem hozta meg a remélt fordulatot, így ezen a napon meg kellett elégednie a Perutz csapatának az egy ponttal.

Kun-Szabó Attila: A mai játékunkból semmi más nem hiányzott, „csak” a gól. A helyzetarány 10-0 volt a mi javunkra, végig hatalmas fölényben futballoztunk, az ellenfél szinte át sem jött a félpályán. Játékosaim ma be voltak oltva a gól ellen, még a kapu torkából sem sikerült eredményesnek lennünk. Folytatjuk a munkát, jövő héten a Balatonfűzfő ellen igyekszünk javítani - idézi a trénert a Perutz FC közösségi oldala.

A Perutz április 13-án a Balatonfűzfőt fogadja, a rangadót 17 órai kezdéssel rendezik.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.