Városlista
2021. május 12, szerda - Pongrác

Hírek

2021. Május 02. 21:11, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Nagykanizsán szenvedett vereséget a Perutz FC

Nagykanizsán szenvedett vereséget a Perutz FC

Nagykanizsán folytatta a bennmaradásért küzdő Perutz FC az NB III-as pontvadászatot. A pápai csapat háromgólos hátrányba került az első játékrészben, a másodikban viszont visszajött a meccsbe.

Nagykanizsa – Perutz FC 3-2 (3-1) Gsz.: Török, Szegleti, Ekker ill. Hanzl, Molnár.

A pápai csapat egy buta hiba után hamar hátrányba került: Kiss passzolta oda ellenfelének a labdát a vendég tizenhatosnál, Török pedig köszönte a lehetőséget és a kapu bal oldalába helyezett 1-0. A 23.percben egy kontratámadás végén Szegleti lőtt egy jobbról érkező labdát a hálóba, Szigeti ugyan beleért, de hárítani nem tudott 2-0. Tíz perc sem telt el és egy újabb ellenakció végén már 3-0 volt az állás, Ekker kapott jó ütemű kiugratást, majd higgadtan a hálóba gurított. Még az első félidő végén összejött a szépítés, Hanzl szabadrúgásból talált be 3-1.

A 66.percben Ekker tekerését tolta szögletre Szigeti, aki Lőrincz lövésénél is a helyén volt. A 76.percben újabb gólt szerzett a vendég csapat, Iványi centerezését Molnár belsőzte a kapu jobb oldalába 3-2. Tíz perccel a lefújás előtt óriási egyenlítési lehetőség maradt ki, Szilágyi lőtt 15 méterről, a jobb sarokba tartó lövését Horváth Artner elé tolta, aki két méterről a fekvő kapusba lőtt. A hosszabbításban Péntek próbálkozásánál kellett még védenie Szigetinek, a meccs összképe alapján a döntetlen reálisabb lett volna a Perutz FC facebook oldalának beszámolója szerint.

Takács Gábor: A bekapott góloknál súlyos taktikai fegyelmezetlenségeket követtünk el, azokból a szituációkból kaptuk a gólokat, amikre felhívtam a figyelmet. A 3-0 ellenére is volt tartásunk, visszajöttünk a meccsbe és a 80.percben talán egy góltól fosztottak meg minket, vissza kell néznem a felvételt, de ekkora előnyt még egyszer nem szabad ajándékozni az ellenfélnek.

14. helyen álló Perutz május 9-én 17:30-as kezdéssel a Bicskét látja vendégül.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 11. 15:09, kedd | Helyi

Emléktáblát helyeznek el az Év körforgalmának választott pápai csomópontban

Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese hivatalosan is az Év körforgalmának nevezte a pápai csomópontot.

2021. Május 11. 09:23, kedd | Helyi

Zebra terv a gyalogosokért

Tilos jelzés esetén soha!

2021. Május 10. 15:21, hétfő | Helyi

Kötelező lenne, sok házon még sincs házszámtábla

Az hagyján, hogy kiszúrunk a futárral, ha nincs házszám otthonunk homlokzatán, de baj esetén értékes másodpercekbe kerülhet, mire ránk talál a mentő, a tűzoltó, vagy épp a rendőr.

2021. Május 10. 08:47, hétfő | Helyi

Felborult egy autó Pápadereske és Nyárád között