Városlista
2021. szeptember 19, vasárnap - Vilhelmina

Hírek

2021. Május 30. 21:11, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Megvan! Győzött és kiharcolta a bennmaradást a Perutz!

Megvan! Győzött és kiharcolta a bennmaradást a Perutz!

A szünetben még vezetett a vendég Lipót együttese a pápai Perutz FC ellen, de remek hajrával és Szilágyi Adrián duplájával sikerült megfordítani a mérkőzést és kiharcolni a harmadosztályban való bennmaradást.

Perutz FC: Szigeti – Kalász, Nagy, Bence, Szalai – Hanzl – Iványi (’54 Mogyorósi), Baldauf (’54 Jurik), Kiss (’90 Molnár), Szilágyi - Skriba, vezetőedző: Takács Gábor.

A meccsen a vezetést a 18.percben a vendégek szerezték meg, Füredi beadását Varga fejelte közelről a kapuba 0-1. Nagy csúsztatása, Baldauf próbálkozása és Szilágyi életerős lövése után a 68.percben sikerült egyenlítenie a hazaiaknak, a csereként pályára lépő Jurik Patrik becsúszva középre kanalazta a labdát, melyet Szilágyi lőtt a hálóba. Négy perccel később Jurik hagyott ki egy nagy lehetőséget, majd öt perccel a lefújás előtt sikerült a fordítás: egy kényszerítő után ismét Jurik húzta meg az alapvonalnál, majd középre tálalt, ahol Szilágyi érkezett és a hálóba továbbított. A 2-1-es eredményt a lefújásig meg tudta őrizni a Perutz, ami azt jelenti, hogy jövőre is az NB III-ban szerepelhet.

Takács Gábor: Jól kezdtünk, aztán sajnos megint egy elkerülhető gólt kaptunk. A csapat mentális erejét mutatja, hogy nem esett össze. A félidőben igyekeztük felrázni a játékosokat, végig győzelemre játszottunk. A második félidei játékunk alapján megérdemelten nyertünk, gratulálok a srácoknak (Forrás: Perutz FC Facebook oldala),

A Perutz FC ezzel az NB III-as pontvadászat 14. helyén zárt.

Fotó: MLSZ Adatbank, Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 18. 23:07, szombat | Helyi

A Punnany Massif koncertje a Pápai Expo és Agrárpikniken!

Kiváló hangulatban folytatódott az Agrárexpo szombaton is, a nap záróprogramján a Punnany Massif zenekar szórakoztatta a fesztivál résztvevőit.

2021. Szeptember 18. 22:55, szombat | Helyi

Kiesett a Perutz a Magyar Kupából

A pápai csapat a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában az NB II-es Budafok együttesével találkozott hazai pályán, amely magabiztos játékkal ejtette ki a pápai együttest a kupából.

2021. Szeptember 18. 14:26, szombat | Helyi

Süle Zsolt kizárását kezdeményezi az előválasztásból az MSZP

A szocialista párt közleményt adott ki, amelyben arról írnak, hogy a pápai jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt jelölt kizárását kezdeményezik az Országos Előválasztási Bizottságnál.

2021. Szeptember 18. 11:03, szombat | Helyi

Megfiatalodott az idén 24 éves Agrárexpo

Új nevet is kapott a rendezvény, a Pápai Expo és Agrárpiknik idén az agráriumban végbemenő generációváltásra fókuszál, igyekszik megszólítani a mezőgazdaság iránt érdeklődő fiatalokat.