Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Május 30. 21:11, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Megvan! Győzött és kiharcolta a bennmaradást a Perutz!

Megvan! Győzött és kiharcolta a bennmaradást a Perutz!

A szünetben még vezetett a vendég Lipót együttese a pápai Perutz FC ellen, de remek hajrával és Szilágyi Adrián duplájával sikerült megfordítani a mérkőzést és kiharcolni a harmadosztályban való bennmaradást.

Perutz FC: Szigeti – Kalász, Nagy, Bence, Szalai – Hanzl – Iványi (’54 Mogyorósi), Baldauf (’54 Jurik), Kiss (’90 Molnár), Szilágyi - Skriba, vezetőedző: Takács Gábor.

A meccsen a vezetést a 18.percben a vendégek szerezték meg, Füredi beadását Varga fejelte közelről a kapuba 0-1. Nagy csúsztatása, Baldauf próbálkozása és Szilágyi életerős lövése után a 68.percben sikerült egyenlítenie a hazaiaknak, a csereként pályára lépő Jurik Patrik becsúszva középre kanalazta a labdát, melyet Szilágyi lőtt a hálóba. Négy perccel később Jurik hagyott ki egy nagy lehetőséget, majd öt perccel a lefújás előtt sikerült a fordítás: egy kényszerítő után ismét Jurik húzta meg az alapvonalnál, majd középre tálalt, ahol Szilágyi érkezett és a hálóba továbbított. A 2-1-es eredményt a lefújásig meg tudta őrizni a Perutz, ami azt jelenti, hogy jövőre is az NB III-ban szerepelhet.

Takács Gábor: Jól kezdtünk, aztán sajnos megint egy elkerülhető gólt kaptunk. A csapat mentális erejét mutatja, hogy nem esett össze. A félidőben igyekeztük felrázni a játékosokat, végig győzelemre játszottunk. A második félidei játékunk alapján megérdemelten nyertünk, gratulálok a srácoknak (Forrás: Perutz FC Facebook oldala),

A Perutz FC ezzel az NB III-as pontvadászat 14. helyén zárt.

Fotó: MLSZ Adatbank, Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 14. 09:36, vasárnap | Helyi

Kikapott a rangadón a Perutz

A Balatonfűzfő elleni mérkőzésen a Perutz rosszul sáfárkodott a helyzeteivel, ezért nem tudott pontot sem szerezni.

2024. Április 13. 14:00, szombat | Helyi

Közletakarítás - Figyelemfelhívó akciót tartottak a Pápai Polgárok

Pápa 800 éves történelmének jelképei lehetnének a belvárosi közlék, mai állapotuk azonban sokkal inkább arról árulkodik, mennyire nem becsülik ezeket a kis utcácskákat sem a városlakók, sem pedig a városvezetés - vélik a civilek.

2024. Április 12. 17:09, péntek | Helyi

»Politikai kultúraváltásra van szükség Pápán« - Bemutatta csapatát Grőber Attila

A Közösen Pápáért Egyesület, az Élhető és Gyarapodó Városért Egyesület, illetve az ellenzéki pártok támogatásával induló jelöltek legfontosabb célkitűzése, hogy megváltoztassák a helyi politikai kultúrát.

2024. Április 12. 13:48, péntek | Helyi

A kínai üzletek számíthatnak NAV ellenőrzésre Pápán