Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Szeptember 25. 19:26, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Megvan az első hazai Perutz-siker!

Megvan az első hazai Perutz-siker!

A megyei első osztályú bajnokság 6. fordulójában első hazai győzelmét aratta a Perutz FC, amely négyszer is betalált a vendég gyulafirátótiak kapujában.

Perutz FC – Gyulafirátót 4-1 (2-1)
Gsz.: Bognár, Varga, Erdősi, Budavári ill. Karácsony (öngól)

Perutz FC: Varga – Karácsony, Farkas B. (Pető 46.), Ruzsás (Tihanyi 81.), Erdősi (Bolla 81.), Rohály (Budavári 65.), Nagy K., Nagy B., Horváth T., Varga, Bognár (Rozman 65.). Edző: Kun-Szabó Attila.
Gyulafirátót: Gyurmánczi, Balta (Magyar 71.), Vörös, Vajda (Zsámboki 29.), Beke, Balta (Gertner 46.), Marton (Vaczola 57.), Varga, Tímár, Bekker, Gulyás (Solymosi 76.). Edző: Lénárt József.

Szakadó esőben rendezték a párosítást, ahol már a hatodik percben megszerezte a vezetést a Perutz: Bognár vette észre a kint álló kapust vagy csúszott le a beadása, a lényeg, hogy a labda a hosszúba hullott 1-0 - áll a Perutz FC facebook oldalának beszámolójában.

Húsz perccel később már 2-0-át mutatott az eredményjelző, Nagy Krisztián centerezését Varga lőtte a léc alá 2-0. Öt perccel a szünet előtt egy öngóllal szépített a Gyulafirátót, egy beadást Karácsony fejelt a saját kapujába 2-1.

A 68.percben ismét két gól lett a különbség, Budavári beívelése Vargáról Erdősi elé pattant, aki a bal felsőbe lőtt 3-1. Tíz perccel a lefújás előtt alakult ki a 4-1-es végeredmény, a csereként pályára lépő Budavári szépen tekert a bal felsőbe.

Kun-Szabó Attila: Tény, hogy az eredmény magabiztos győzelmet mutat, de nem vagyok maradéktalanul elégedett, a hajrában még több gólt szerezhettünk volna, támadásban többet vártam. Több sérülttel, beteggel küzdöttünk a héten, örülök az első hazai sikernek és annak is, hogy a tapolcai vereséget magunk mögött tudtuk hagyni.

A Perutz október 1-jén Balatonfűzfőre utazik, a mérkőzés 15:30-kor kezdődik.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.