Városlista
2023. január 31, kedd - Marcella

Hírek

2022. Szeptember 25. 19:26, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Megvan az első hazai Perutz-siker!

Megvan az első hazai Perutz-siker!

A megyei első osztályú bajnokság 6. fordulójában első hazai győzelmét aratta a Perutz FC, amely négyszer is betalált a vendég gyulafirátótiak kapujában.

Perutz FC – Gyulafirátót 4-1 (2-1)
Gsz.: Bognár, Varga, Erdősi, Budavári ill. Karácsony (öngól)

Perutz FC: Varga – Karácsony, Farkas B. (Pető 46.), Ruzsás (Tihanyi 81.), Erdősi (Bolla 81.), Rohály (Budavári 65.), Nagy K., Nagy B., Horváth T., Varga, Bognár (Rozman 65.). Edző: Kun-Szabó Attila.
Gyulafirátót: Gyurmánczi, Balta (Magyar 71.), Vörös, Vajda (Zsámboki 29.), Beke, Balta (Gertner 46.), Marton (Vaczola 57.), Varga, Tímár, Bekker, Gulyás (Solymosi 76.). Edző: Lénárt József.

Szakadó esőben rendezték a párosítást, ahol már a hatodik percben megszerezte a vezetést a Perutz: Bognár vette észre a kint álló kapust vagy csúszott le a beadása, a lényeg, hogy a labda a hosszúba hullott 1-0 - áll a Perutz FC facebook oldalának beszámolójában.

Húsz perccel később már 2-0-át mutatott az eredményjelző, Nagy Krisztián centerezését Varga lőtte a léc alá 2-0. Öt perccel a szünet előtt egy öngóllal szépített a Gyulafirátót, egy beadást Karácsony fejelt a saját kapujába 2-1.

A 68.percben ismét két gól lett a különbség, Budavári beívelése Vargáról Erdősi elé pattant, aki a bal felsőbe lőtt 3-1. Tíz perccel a lefújás előtt alakult ki a 4-1-es végeredmény, a csereként pályára lépő Budavári szépen tekert a bal felsőbe.

Kun-Szabó Attila: Tény, hogy az eredmény magabiztos győzelmet mutat, de nem vagyok maradéktalanul elégedett, a hajrában még több gólt szerezhettünk volna, támadásban többet vártam. Több sérülttel, beteggel küzdöttünk a héten, örülök az első hazai sikernek és annak is, hogy a tapolcai vereséget magunk mögött tudtuk hagyni.

A Perutz október 1-jén Balatonfűzfőre utazik, a mérkőzés 15:30-kor kezdődik.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 15:46, péntek | Helyi sport

Pápai légtornászok Európa csúcsán

Sikeresen szerepeltek az idei év utolsó versenyén a pápai versenyzők, az Észtországban rendezett légtorna Európa-bajnokságon.

2022. November 27. 19:25, vasárnap | Helyi sport

Győzelemmel folytatta szereplését a Perutz, amely a második helyen zárta az őszt

A pápai fiatalok a Sümeg együttesét múlták felül.

2022. November 18. 13:48, péntek | Helyi sport

Elmarad a Perutz következő mérkőzése

A házigazdák kérésére elmarad a november 20-ára kiírt Balatonalmádi – Pápai Perutz FC mérkőzés - írja a Perutz FC oldala.

2023. Január 31. 07:40, kedd | Belföld

Az eMAG üzemeltetői 50 millió forintos bírságot kaptak a Gazdasági Versenyhivataltól

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 50 millió forintos bírságot szabott ki az eMAG webáruház üzemeltetőire (Dante International S.A., Extreme Digital- eMAG Kt.), mert megszegték a korábbi jóvátételi vállalásaikat.