Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Szeptember 09. 18:35, szombat | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Megszerezte első győzelmét a Perutz

Megszerezte első győzelmét a Perutz

Hősies csatában Csepelen aratott egy gólos győzelmet a pápai csapat, mely több mint egy teljes félidőt emberhátrányban játszott.

A Csorna és a Veszprém múlt hétvégi sikerét követően egyetlen nulla pontos csapata maradt a pontvadászatnak, a pápai Perutz FC személyében. Marton Miklós tanítványainak Csepelen kellett volna megszereznie első pontjait. A vezetőedző bízott a gyors vendég gólban, hiszen a csepeliek erőssége a masszív védekezés és a kontra akciók. A vendégek Sánta, Császár, Hanzl, Szabó, Németh, Kozma, Iványi, Domján, Somogyi, Böröczky, Baldauf tizeneggyel vágtak neki a mérkőzésnek. Az első negyed óra végéhez közeledve - Marton Miklós terveinek megfelelően - megszerezte a vezetést a Perutz, Németh László talált be a csepeli hálóba. Sokáig nem tarthatott a vendégek öröme, hiszen a 36. percben a játékvezető zuhanyozni küldte Iványi Martint. A pápai csapat így több mint egy teljes félidőt tíz emberrel játszott, harcos játékának köszönhetően azonban így is megtartotta egy gólos előnyét és ezzel megszerezte az NB III-as pontvadászatban első győzelmét.

Az öltözőben is nagy volt az öröm!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.