Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2019. Szeptember 08. 18:35, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Magabiztos pápai győzelem Székesfehérváron

Magabiztos pápai győzelem Székesfehérváron

A MOL Fehérvár második csapatának vendégeként gyűjtötte be mindhárom pontot a Perutz FC, mellyel már 6 mérkőzés óta tart a veretlenségi sorozata.

Vasárnap délelőtt a tabella 3. helyén álló Pápai Perutz FC látogatott Székesfehérvárra. A vendégek három győzelemmel és két döntetlennel, veretlenül érkeztek a MOL Aréna Sóstó edzőközpontjába, míg a hazaiak egy győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel kezdték a szezont.

Az első félidőben a két tizenhatos között zajlott a játék, egyik csapat sem igazán tette próbára a kapusokat, de a Perutz próbálkozott többet.

A második félidő fehérvári kapufával indult, majd visszatért a játék az első félideihez. A 68. percben aztán egy védelmi hibát kihasználva megszerezte a vezetést a pápai csapat, Kalász Milán találatával. A vezetést a 81. percben biztosították be a vendégek, miután egy lerántásért második sárgalapját is megkapta Vágó, a megítélt szabadrúgást pedig Hanzl lőtte a hazai kapuba.

Emberhátrányban már a szépítésre sem volt esélye a Fehérvárnak, így a Pápa magabiztosan gyűjtötte be mindhárom pontot.

Mol Fehérvár II. - Perutz FC 0-2 (0-0) Gsz.: Kalász, Hanzl

Lengyel Ferenc: Az eddig lejátszott mérkőzéseink közül a mostani volt a legmagabiztosabb győzelem, nagyon vártunk már egy ilyen sikerre. A csapat taktikusan, jó fizikai állapotban, türelmesen játszott, aminek meg is lett az eredménye. A csapat tökéletesen megvalósította azt, amit előzetesen megbeszéltünk, és a helyzetek alapján nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Bízom benne, hogy a jó forma a hazai mérkőzésünkre is kitart majd (Pápa-ma.hu).

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.