Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Október 03. 20:54, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Legyőzte az Érdet a Perutz

Legyőzte az Érdet a Perutz

Az első gól megszerzéséhez alig több mint fél percre volt szüksége a hazaiaknak.

Perutz FC – Érdi VSE 2-1 (1-1)

Perutz FC: Dénes – Köles, Nagy, Zsirai, Füredi – Bence (Molnár 89.), Szilágyi, Kalász (Jurik 55.), Skriba (Mogyorósi 89.) – Oláh, Sandal. Edző: Weitner Ádám.

Érdi VSE: Kertész – Gubacsi, Bozsoki, Németh, Varga – Révész (Fürjes 72.), Pallagi, Gera, Koós (Kertész 78.)– Szabó, Kollega (Ebedli 86.). Edző: Limperger Zsolt.

Álomszerűen indult a találkozó, hiszen egy kiváló indítást követően Oláh már a 31. másodpercben betalált, a pápai támadó a jobb sarkot lőtte ki 1-0. A Perutz FC hivatalos facebook oldalának beszámolója szerint a folytatásban is a hazaiak domináltak, ennek ellenére a 18. percben egyenlített az Érd, Kollega hámozta át magát három pápai játékoson, majd balról centerezett, a labdát Szabó a kapu bal oldalába belsőzte 1-1. A félidő derekán tizenegyeshez jutott a Pápa, Skribát rúgták fel. A büntetőt maga a sértett végezte el, ám a jobb sarokba tartó lövését Kertész szögletre ütötte. A 29.percben Szilágyi egy szép szólót követően próbálkozott, lövésére azonban leért a vendég kapus.

A 67. percben másodszor is sikerült megszereznie a vezetést a hazaiaknak, Skriba szögletét a remek ütemben érkező Zsirai fejelte nagy erővel a rövid felsőbe 2-1. A 79. percben ismét egy sarokrúgás után alakult ki veszély az érdi kapu előtt, Füredi szögletét Oláh csúsztatta meg, amiről kevéssel maradt le a hosszún érkező Nagy Tamás. Mint később kiderült, ez volt a meccs utolsó fontos momentuma.

Weitner Ádám: Nem játszottunk olyan jól, mint az elmúlt mérkőzéseken, de végre nyertünk. Jól kezdtünk, nagyon koncentráltak voltunk, aztán jött egy kisebb hullámvölgy, ami miatt gólt kaptunk, de szerencsére ebből ki tudtunk jönni. A kimaradt tizenegyes mellett is voltak lehetőségeink, a második félidőben aztán a mi javunkra tudtuk fordítani az eredményt, gratulálok a csapatnak.

Limperger Zsolt: Tisztában voltunk a Perutz erősségeivel, erre szinte a középkezdésből gólt kaptunk. Még az első félidőben tudtunk egyenlíteni, de a második félidei játékunk teljesen haszontalan volt, nem volt három passzunk, így egy döntetlenszagú mérkőzésen szenvedtünk vereséget.

A Perutz a következő fordulóban a Veszprém vendége lesz.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.