Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Március 06. 20:22, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Legyőzte a sereghajtót a Perutz!

Legyőzte a sereghajtót a Perutz!

A Perutz ma délután magabiztos győzelmet aratott a sereghajtó Andráshida felett, Bence Szilárd, Nagy Tamás és Katona Csongor találataival.

Perutz FC: Dénes (Szigeti 59.) – Nagy, Németh B., Zsirai (Iványi 75.), Kalász (Jurik 75.)- Bence, Katona, Nagy Z. (Molnár 59.), Hajnal - Hanzl, Márton (Mogyorósi 82.). Edző: Weitner Ádám.
Tarr Andráshida SC: Kálovits – Szinay, Bakó (Sohár 69.), Temlén, Pataky (Czotter 69.), Dömötörfy, Szabó, Németh (Szekeres 88.), Fábián, Karóczkai, Czafit (Szabó 82.). Edző: Dobos Sándor.

Jobban nem is indulhatott volna a meccs, hiszen már a harmadik percben előnybe került a Pápa: egy szögletet követően az előrehúzódó Bence a kapunak háttal húzta kapura a labdát, a kivetődő Kálovits pedig Fábiánra ütötte a játékszert, akiről a gólvonal mögé pattant a labda - írja a Perutz facebook oldala. A kezdőcsapatba visszakerült Dénesnek a 20. percben kellett először játékba avatkoznia, a hálóőr Szinay lövését védte. Márton lesről szerzett találatát követően Hajnal durrantott fölé, aki tíz perccel később a rövid alsót vette célba, Kálovits azonban résen volt.

Az 53. percben kettőre nőtt a különbség: Hanzl labdáját Nagy Zalán küldte rá, bal lábas lövését azonban még védte az andráshidai kapus, a hosszúra átkerült labdát viszont Nagy Tamás kapásból a kapu közepébe lőtte, 2-0. A 60.percben a pápa kapus vádlisérülést szenvedett, helyét Szigeti Ákos vette át. A 78. percben Hajnal forgatta meg védőjét, rövidbe tartó lövését Kálovits szögletre ütötte. Egy szép szabadrúgás-variációból a 80. percben alakult ki a 3-0-s végeredmény, Jurik felívelését Nagy fejelte középre, ahol Katona érkezett és 11 méterről a jobb sarokba lőtt.

Dobos Sándor: A nagyobb rutin döntött ma. A vereség ellenére megdicsértem fiatal játékosaimat, mezőnyben mindent megtettek, szervezettek voltunk, de két pontrúgásból és egy bedobás utáni kontrából a hazaiak megérdemelten nyerték meg a meccset.
Weitner Ádám: A gyors gól után látszott a csapaton, hogy hamar meg szeretné lőni a másodikat, ami miatt kapkodóvá vált a játékunk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, a félidőben azt kértem, hogy legyünk türelmesebbek és gondolkodjunk többet. Meg kell becsülni ezt a mai győzelmet, jó erőben vagyunk, az edzésen gyakoroltakból sok visszaköszönt, látom a fejlődést.

A Perutz a következő fordulóban a Kaposvár vendége lesz.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.