Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2011. Június 02. 10:36, csütörtök | Helyi
Forrás: Császárné Elek Veronika r. őrgy. Pápai

Közlekedésbiztonsági nap a pápakovácsi iskolában

Közlekedésbiztonsági nap a pápakovácsi iskolában

2011. május 30-én délután Polhammer Gábor r. zászlós, iskola-rendőr közlekedésbiztonsági napot rendezett a pápakovácsi Kastély Oktatási Központ általános iskolásai számára.

Az „Iskola-Rendőre” program tanévzáró rendezvényén 4 helyszínen, egymással párhuzamosan zajlottak a foglalkozások, melyeken az osztályok fél óránként váltották egymást. Mindenki tölthetett KRESZ totót - kivéve az 1. és 2. osztályosok, ők rajzolhattak -, kipróbálhatták ügyességüket a kerékpáros akadálypályán, bűnmegelőzési ismeretekkel gazdagodhattak valamint megtekintették a tűzoltó és rendőr autót illetve a csapatszolgálati eszközöket. A szikrázó napsütésben a tűzoltók hideg zuhannyal frissítették fel a vállalkozó kedvű fiatalokat. A programok végeztével minden osztály 3 legeredményesebb teszt kitöltője és kerékpározója jutalmat vehetett át, az iskola igazgatónője pedig valamennyi évfolyamot egy-egy foci labdával lepte meg.

A rendezvény zárásaként Kocsis József r. zászlós és Aldó nevű járőr kutyája tartott bemutatót, amit a gyerekek kitörő lelkesedéssel fogadtak és rendkívül jól szórakoztak a kutya által elfogott majd az autóból kirángatott elkövetőn.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 13:42, hétfő | Helyi

156 gyorshajtót szűrtek ki a rendőrök megyénkben a razzia során

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022. augusztus 8-14. között Speed elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott.

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

2022. Augusztus 11. 19:22, csütörtök | Helyi

Újabb csőtörés a Vásár utcában

A 300-as főnyomócső tört el ismét, a víztorony kiürült, így rövid ideig akadozhat a vízszolgáltatás a város egyes pontjain.