Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2011. Június 02. 10:36, csütörtök | Helyi
Forrás: Császárné Elek Veronika r. őrgy. Pápai

Közlekedésbiztonsági nap a pápakovácsi iskolában

Közlekedésbiztonsági nap a pápakovácsi iskolában

2011. május 30-én délután Polhammer Gábor r. zászlós, iskola-rendőr közlekedésbiztonsági napot rendezett a pápakovácsi Kastély Oktatási Központ általános iskolásai számára.

Az „Iskola-Rendőre” program tanévzáró rendezvényén 4 helyszínen, egymással párhuzamosan zajlottak a foglalkozások, melyeken az osztályok fél óránként váltották egymást. Mindenki tölthetett KRESZ totót - kivéve az 1. és 2. osztályosok, ők rajzolhattak -, kipróbálhatták ügyességüket a kerékpáros akadálypályán, bűnmegelőzési ismeretekkel gazdagodhattak valamint megtekintették a tűzoltó és rendőr autót illetve a csapatszolgálati eszközöket. A szikrázó napsütésben a tűzoltók hideg zuhannyal frissítették fel a vállalkozó kedvű fiatalokat. A programok végeztével minden osztály 3 legeredményesebb teszt kitöltője és kerékpározója jutalmat vehetett át, az iskola igazgatónője pedig valamennyi évfolyamot egy-egy foci labdával lepte meg.

A rendezvény zárásaként Kocsis József r. zászlós és Aldó nevű járőr kutyája tartott bemutatót, amit a gyerekek kitörő lelkesedéssel fogadtak és rendkívül jól szórakoztak a kutya által elfogott majd az autóból kirángatott elkövetőn.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 22. 11:04, szombat | Helyi

Magyarország kormánya a pápai kastélyban készült fotóval köszönti a magyar kultúrát

Magyarország kormányának közösségi oldala is megemlékezett a magyar kultúra napjáról. A posztban szereplő fotók között felbukkan az Esterházy-kastély zöld szalonja is.

2022. Január 22. 09:59, szombat | Helyi

Havazik Pápán, 8-10 centiméter friss hó hullott

2022. Január 21. 13:39, péntek | Helyi

Megérkeztek az első kövek a Kossuth utca burkolásához

Mint ismeretes, az elmúlt héten újra munkagépek és építőmunkások jelentek meg a város sétálóutcáján, hogy folytassák annak megújítását.

2022. Január 21. 09:00, péntek | Helyi

Lezárt akta: halálos gyalogoselütés Pápán

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.