Városlista
2021. április 21, szerda - Konrád

Hírek

2021. Április 05. 07:14, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC Hivatalos Oldala

Közel volt az idegenbeli sikerhez a Perutz

Közel volt az idegenbeli sikerhez a Perutz

A pápai csapat vasárnap az NB III-as labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a BKV Előre otthonában 1-1-es döntetlent ért el, ám a helyzetek alapján elmondhatjuk, hogy győzelmet érdemelt volna.

Budapest, BKV Előre Sporttelep, v.: Zimmermann (Flinta, Pogonyi).

BKV Előre: Czuczi – Girán (’70 Nagy), Szabó, Pokó, Balogh (’70 Wágner), Ferkó, Busai (’78 Füzik), Kiss, Tóth, Ihos (’46 Szabó), Szegő, vezetőedző: Gelei Károly.

Perutz FC: Szigeti - Nagy, Dóczi, Koronczai, Szalai – Kiss (’78 Bence), Baldauf (’60 Hauser), Hanzl (’85 Molnár), Kalász (’60 Illés), Szilágyi (’85 Iványi) - Skriba, vezetőedző: Takács Gábor.

A Perutz FC facebook oldalának beszámolója szerint az első tíz percben mindkét kapusnak nagyot kellett védenie, előbb Baldauf lövését tolta szögletre Czuczi, majd Szabó fejesénél mutatott be bravúrt Szigeti. Egy perccel később a hazai védők bizonytalanságát kihasználva Szilágyi szerzett labdát, ám nem tudott kapura lőni, mert a védők szabálytalanul szerelték, a játékvezető sípja azonban néma maradt. A folytatásban előbb Skriba fejelte a keresztlécre a labdát, majd Nagy átlövése csattant a bal kapufán.

A második félidő első percében megszerezte a vezetést a BKV, Pokó lövése Busai elé pattant, aki a bal sarokba belsőzött 1-0. A fővárosi gólra hamar jött a válasz, Hanzl felívelése az egész meccsen nagyot küzdő Skriba elé pattant, aki kipókhálózta a bal felsőt 1-1. A 85.percben a meccslabda maradt ki, Szilágyi húzta meg a jobb oldalon, majd élesen középre tálalt, az érkező Illés azonban a bal kapufa mellé belsőzött.

Takács Gábor: Az első félidőben eldönthettük volna a meccset, három komoly helyzetünk volt. A második felvonás első percében egy kósza labdából az ellenfél megszerezte a vezetést, szerencsére hamar tudtunk válaszolni és a hajrához közeledve nekünk volt labdánk a három pontért, ami sajnos kimaradt. Úgy érzem jól játszottunk, a fiúk mindent megtettek, ebben a meccsben ennyi volt.

A pápai csapat a pontszerzéssel az NBIII Nyugati csoportjának tízedik helyén szerepel, ám nem nyugodhat meg, mivel nagyon sűrű a mezőny, a kieső pozícióban lévő ZTE II mindössze 3 ponttal van lemaradva.

Fotó: Perutz FC, MLSZ Adatbank

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 21. 19:22, szerda | Helyi

Zajlanak az M83-as vasúti hídjának előkészítő munkálatai

A tavaly októberben megkezdett kivitelezésnek egyre látványosabb munkafolyamatait figyelhetik meg azok, akik Győr, vagy éppen Vaszar felé veszik az irányt Pápáról.

2021. Április 20. 19:57, kedd | Helyi

Rangos sportrendezvénnyel avatják fel a Téglagyári úti Sportcentrumot

A VEDAC Dobóakadémia Évadnyitó Dobóversenyére - mely egyben Kis Károly Emlékverseny is lesz - olimpiai bajnok sportolót is várnak.

2021. Április 20. 12:51, kedd | Helyi

Előre utaltak, nem kapták meg a megvásárolt tárgyakat

2021. Április 19. 17:31, hétfő | Helyi

Városi ballagás idén sem lesz, Játékfesztivál viszont talán igen!

Az érvényben lévő járványügyi korlátozások miatt az idei évben sem lesz lehetőség a hagyományos városi ballagás megrendezésére, a nyári programok azonban elképzelhető, hogy meg lesznek tartva.