Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Április 05. 07:14, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC Hivatalos Oldala

Közel volt az idegenbeli sikerhez a Perutz

Közel volt az idegenbeli sikerhez a Perutz

A pápai csapat vasárnap az NB III-as labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a BKV Előre otthonában 1-1-es döntetlent ért el, ám a helyzetek alapján elmondhatjuk, hogy győzelmet érdemelt volna.

Budapest, BKV Előre Sporttelep, v.: Zimmermann (Flinta, Pogonyi).

BKV Előre: Czuczi – Girán (’70 Nagy), Szabó, Pokó, Balogh (’70 Wágner), Ferkó, Busai (’78 Füzik), Kiss, Tóth, Ihos (’46 Szabó), Szegő, vezetőedző: Gelei Károly.

Perutz FC: Szigeti - Nagy, Dóczi, Koronczai, Szalai – Kiss (’78 Bence), Baldauf (’60 Hauser), Hanzl (’85 Molnár), Kalász (’60 Illés), Szilágyi (’85 Iványi) - Skriba, vezetőedző: Takács Gábor.

A Perutz FC facebook oldalának beszámolója szerint az első tíz percben mindkét kapusnak nagyot kellett védenie, előbb Baldauf lövését tolta szögletre Czuczi, majd Szabó fejesénél mutatott be bravúrt Szigeti. Egy perccel később a hazai védők bizonytalanságát kihasználva Szilágyi szerzett labdát, ám nem tudott kapura lőni, mert a védők szabálytalanul szerelték, a játékvezető sípja azonban néma maradt. A folytatásban előbb Skriba fejelte a keresztlécre a labdát, majd Nagy átlövése csattant a bal kapufán.

A második félidő első percében megszerezte a vezetést a BKV, Pokó lövése Busai elé pattant, aki a bal sarokba belsőzött 1-0. A fővárosi gólra hamar jött a válasz, Hanzl felívelése az egész meccsen nagyot küzdő Skriba elé pattant, aki kipókhálózta a bal felsőt 1-1. A 85.percben a meccslabda maradt ki, Szilágyi húzta meg a jobb oldalon, majd élesen középre tálalt, az érkező Illés azonban a bal kapufa mellé belsőzött.

Takács Gábor: Az első félidőben eldönthettük volna a meccset, három komoly helyzetünk volt. A második felvonás első percében egy kósza labdából az ellenfél megszerezte a vezetést, szerencsére hamar tudtunk válaszolni és a hajrához közeledve nekünk volt labdánk a három pontért, ami sajnos kimaradt. Úgy érzem jól játszottunk, a fiúk mindent megtettek, ebben a meccsben ennyi volt.

A pápai csapat a pontszerzéssel az NBIII Nyugati csoportjának tízedik helyén szerepel, ám nem nyugodhat meg, mivel nagyon sűrű a mezőny, a kieső pozícióban lévő ZTE II mindössze 3 ponttal van lemaradva.

Fotó: Perutz FC, MLSZ Adatbank

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.