Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Augusztus 23. 22:15, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC (Facebook)

Kikapott a Perutz a megyei rangadón

Kikapott a Perutz a megyei rangadón

2:1-es vereséget szenvedett a Perutz FC Veszprémben.

VLS Veszprém – Perutz FC 2-1 (2-1) Gsz.: Nagy, Krebsz ill. Skriba

Perutz FC: Szigeti – Nagy T., Császár, Koronczai, Bence – Irmes, Baldauf (’82 Molnár), Szilágyi, Németh E. (Hanzl ’60), Kalász – Skriba (’60 Szabó Zs.).

Eseménytelenül telt az első 10 perc a találkozón, aztán az első negyed óra végén megszerezte a vezetést a Veszprém: Nagy Richárd a kezdőkörből emelt Szigeti kapujába 1-0. A középkezdés után Nagy Tamás tört be a tizenhatoson belülre, ahol buktatták. A megítélt büntetőt Skriba magabiztosan lőtte a hálóba 1-1. Két perccel később könnyen a vezetést is megszerezhette volna a Perutz, Skriba kapott remek indítást, ám miután eltolta Deczki mellett a labdát, nem tudott a kapuba gurítani. A játékrész derekán Skribát lökték fel a büntetőterületen belül, ám Görög játékvezető sípja néma maradt. A 28. percben ismét a hazaiak örülhettek, egy jobb oldali beadást Krebsz belsőzött a kapu jobb oldalába 2-1. Szünet után kapuja elé szegezte a vendéglátókat a Perutz, a Veszprém láthatóan kontrákra rendezkedett be. A pápai kapus több bravúrt is bemutatott, Nagy, Sárossy és Molnár ziccerét is fogta. Hiába birtokolta többet a labdát a pápai alakulat, igazi gólhelyzetet nem tudott kialakítani, így maradt a 2-1-es eredmény.

Lengyel Ferenc: Két hasonló tudású csapat igazi rangadót játszott ma. Az ellenfélnél volt két zseniális megoldás, amivel megnyerték a meccset, mi sajnos ilyet nem tudtunk produkálni. A második félidőben domináltunk, fizikálisan a Veszprém fölé kerekedtünk, sajnos a fölényünk nem érett góllá.

Forrás: Perutz FC Facebook oldala

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.