Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Október 17. 19:11, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Kettős emberhátrányban mentett pontot a Perutz!

Kettős emberhátrányban mentett pontot a Perutz!

Számos fordulatot, két büntetőt és két kiállítást is tartogatott a Bicske pápai vendégjátéka, az NB III-as labdarúgó bajnokság 12. fordulójában.

Perutz FC – Bicskei TC 1-1 (0-1)

Perutz FC: Dénes – Nagy T., Zsirai, Bence, Füredi – Köles, Hanzl, Kalász (Szilágyi 65.), Skriba (Jurik 65.) – Oláh, Sandal (Iványi 74.). Edző: Weitner Ádám.
Bicskei TC: Kovács – Grabant, Dencinger (Németh 65.), Vékony, Madarász (Kürti 85.), Kovács (Sóron 74.), Hirman, Mlinárcsik, Lapos, Gaszner, Popovics. Edző: Csordás Csaba.

Rosszabbul nem is kezdődhetett volna a találkozó pápai szempontból, hiszen a harmadik percben egy eladott labda után a bicskei csapatkapitány, Madarász ballal nagy gólt ragasztott a léc alá 0-1. Az első félidőben nem játszott jól a Perutz, de legalább nagyobb hátrányba nem került, sőt Skriba és Füredi szabadrúgásából akár még egyenlíthettünk is volna - írja a Perutz Facebook oldala.

A második félidőben aztán felpörögtek az események, az 56. percben óriási egyenlítési lehetőség maradt ki, Köles beadását Sandal fejelte közelről mellé. A 64.percben az egyik bicskei védő kezére pattant a labda a tizenhatoson belül, a jogos büntetőt Oláh a kapu jobb oldalába lőtte 1-1. Két perccel később Lapos fejesét tornázta ki Dénes, majd a 67.percben egy szabálytalanság után Oláh kapta meg második sárga lapját, így mehetett zuhanyozni. Húsz perccel a befejezés előtt a Bicske is tizenegyest kapott, miután Köles buktatta Kovácsot. A labda mögé Németh állt, ám a pápai kapus eltalálta az irányt és hárítani tudott. A bravúrt követően Vékony az arcát fogva terült el a földön, majd kis tanakodás után Juhász játékvezető ütés miatt piros lapot mutatott fel Nagy Tamásnak. A fennmaradó időben hősiesen védekezett a Pápa, aminek egy két kiállítást és nyolc sárga lapot hozó bajnokin egy pont lett a jutalma.

Weitner Ádám: A meccs elején bekapott buta gól megfogta a csapatot, enerváltan játszottunk, a Bicske pedig szárnyra kapott. A második félidőben mentünk előre, voltak lehetőségeink, úgy éreztem, megszerezhetjük a három pontot. A két kiállítás aztán megpecsételte a sorsunkat.

Csordás Csaba: Úgy gondolom, egy jó csapat otthonában hagytunk két pontot. Kettős emberelőnyben kapuja elé szorítottuk ellenfelünket, de ezt a játékot gólra játsszák.

A Pápa október 20-án a Puskás Akadémia II. vendége lesz.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.

2024. Április 16. 16:18, kedd | Helyi

Az E.On segítségével biztonságosan építhet fészket a gólyapár a Közgáznál

A Pápán Hallottam csoportban kezdődött egy felhívással a történet, az áramszolgáltató gyorsan reagált.

2024. Április 16. 12:50, kedd | Helyi

Ismét Pápára jönnek a legjobb történelmi filmek a nagyvilágból!

Április 25-28 között ismét megrendezzük Pápán a Nemzetközi Történelmi Film Fesztivált, ez már a negyedik évad.