Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. Február 20. 21:08, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Jó játékkal győzött hazai pályán a Perutz

Jó játékkal győzött hazai pályán a Perutz

A Pápai csapat a Tatabányát múlta felül 3:1 arányban.

Első hazai találatot Márton Adrián szerezte, majd büntetőből Oláh László duplázta meg az előnyt, a 3-1-es végeredményt Farkas szépítő gólja után Mogyorósi Bálint állította be, aki élete első NB III-as találatát szerezte.

Perutz FC – Tatabánya 3-1 (0-0)
Gsz.: Márton, Oláh, Mogyorósi ill. Farkas
Perutz FC: Szigeti – Iványi (Molnár 70.), Bence, Nagy T., Kalász – Hanzl, Katona, Nagy Z., Hajnal (Mogyorósi 82.) – Márton (Rátonyi 91.), Oláh (Jurik 91.). Edző: Weitner Ádám.
Tatabánya: Balla – Árvai, Hadobás (Soltész 58.), Kovács, Krupánszki, Gyürki, Letenyei (Kocsis 66.), Klausz, Farkas V., Székely, Farkas Z. (Gyüre 58.). Edző: Bekő Balázs.

A találkozón Németh Bence, Szilágyi Adrián, Szalai Csaba és Zsirai Martin játékára sem számíthatott a pápai vezetőedző, Weitner Ádám. Szép számú nézőközönség előtt agilisan, jó mentalitásban kezdte a mérkőzést a Pápa, a 7. percben Márton csúsztatását tolta fölé Balla, majd Hanzl levágódó lövése után Farkas félfordulatból lőtt a bal kapufa mellé - írja a Perutz facebook oldala.

A 28.percben Árvai jobb alsóba tartó próbálkozását tolta szögletre Szigeti kapus, a félidő lezárásaként egy szóló után Hajnal lökete centikkel ment csak a jobb kapufa mellé.

A 73. percben góllá érett a pápai fölény: Hanzl szöglete után Márton elé került a labda, aki nagy erővel a kapu jobb oldalába bombázott 1-0. A 81.percben egy beadás után az egyik tatabányai védő kezére pattant a játékszer, amiért Horváth játékvezető tizenegyest ítélt. A labda mögé Oláh állt, aki magabiztosan helyezett a kapu jobb oldalába 2-0. A 84.percben szépített a Tatabánya, Farkas lőtt nagy gólt a jobb felsőbe 2-1. A A 3-1-es végeredmény a 91.percen alakult ki, egy kontratámadás végén Mogyorósi elé került a labda, aki egy csel után az ötösről higgadtan a kapu jobb sarkába helyezett, megszerezve ezzel első találatát a harmadosztályban.

Weitner Ádám: Sokat fejlődtünk a múlt héthez képest, jól bontottuk a védelmet, megvoltak a beindulások, többször kerültünk helyzetbe. Úgy érzem, jó úton járunk, megyünk tovább.
Bekő Balázs: Teljesen megérdemelten nyert a Perutz, ők játszották ma a férfiasabb focit. Sokkal határozottabbak, rámenősebbek voltak, mint mi.

A Perutz a következő fordulóban Balatonfüredre látogat.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.