Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Július 26. 09:20, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Ingyenes lesz a belépés a Perutz mérkőzéseire

Ingyenes lesz a belépés a Perutz mérkőzéseire

A klub vezetőségének döntése értelmében a 2021/2022-es szezonban a Perutz összes hazai mérkőzésére ingyenes lesz a belépés.

A 2021. július 3-án hatályba lépett kormányrendelet előírja, hogy az 500 főt meghaladó, szabadtéren tartott sportrendezvényeken csak koronavírus ellen védett személyek vehetnek részt. Az 500 fő alatti eseményeken a belépéshez a 18 év felettieknek nem szükséges a védettségi igazolványt és a személyi igazolvány felmutatni, ugyanakkor a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal vagy védett személy felügyelete mellett foglalhatnak helyet a lelátón - áll a Perutz FC facebook oldalának tájékoztatásában. Azt, hogy ez a gyakorlatban miként fog működni, nem írja a lap, de az elmúlt évek nézőszámait elnézve, valószínűleg az 500 fő alatt maradnak majd a rendezvények.

Az együttesez kapcsolódó hír, hogy a szokásos szurkolói ankétot július 30-án, pénteken 17 órai kezdéssel tartják a stadionban, melyre mindenkit szeretettel várnak. Az összejövetelen részt vesz Bocskay László elnök, Weitner Ádám vezetőedző valamint a nyáron szerződtetett játékosok.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.