Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Szeptember 14. 21:21, szerda | Helyi
Forrás: Perutz FC

Hazai pályán szenvedett vereséget a Perutz

Hazai pályán szenvedett vereséget a Perutz

A megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság második fordulójából elhalasztott mérkőzést pótolták, ahol a vendég úrkútiak kétgólos győzelmet arattak.

Perutz FC – Úrkút SK 0-2 (0-1) Gsz.: Szedlacsek, Zágor

Perutz FC: Varga P. – Ruzsás (Farkas B. 74.), Cser, Rohály, Szántó, Nagy K., Nagy B., Katona (Bolla 88.), Horváth T., Pető, Varga (Hermann 89.). Edző: Kun-Szabó Attila.

Úrkút SK: Kádár – Nagy (Kalapács 78.), Lang, Barcza, Papp (Márton 82.), Horváth Á., Szedlacsek (Zágor 59.), Udvardi, Bognár (Boromisza 57.), Király, Kovács. Edző: Orbán Tamás.

Egy erősen lesgyanús szituációt követően a vendég együttes alakította ki a meccs első helyzetét, a 11. percben Papp lőtt a jobb kapufa mellé - írja beszámolójában a Perutz FC facebook oldala. Negyed órával később egy lecsorgót Nagy Krisztián tűzött rá, a kapus védett, a kipattanó Ruzsás elé került, aki nem tudta már kapura irányítani a játékszert. Kiegyenlített volt az első félidő első 30 perce, az utolsó tizenöt perc viszont az úrkútiaké volt, előbb egy kisszögletet Szedlacsek tekert a felső kapufára, aki négy perccel később már pontosabban célzott: egy jó ütemű kiugratást a jobb sarokba lőtt, Varga csak beleérni tudott 0-1. Két perccel később nem állt messze az egyenlítéstől a Pápa, egy szabadrúgást Rohály fejelt mellé. A félidő lezárásaként Horváth csapott be két embert, beadását Szedlacsek a felső lécre bólintotta.

Varga Bence helyzetével indult a második játékrész, majd a másik oldalon egy labdavesztés után Varga kapus védte Papp ziccerét. A 63.percben nagy egyenlítési lehetőség maradt ki, Varga húzta meg az alapvonal felé, ám hiába lőtt élesen középre, senki nem érkezett. Az utolsó húsz percre láthatóan elfáradt az Úrkút, a Perutz pedig igyekezett ezt kihasználni, voltak is ígéretes támadások, de a vendég kapus képességeit nem tesztelték. Az utolsó percekre teljesen kapuja elé szegezte a Perutz az Úrkútot, ám egy kontrából a hosszabbításban Zágor eldöntötte a három pont sorsát.

Kun-Szabó Attila: Az első félidőben nem játszottunk jól, sok párharcot elveszítettünk, több helyzete volt az ellenfélnek. Szünetben kicsit megemeltem a hangom az öltözőben, rendet kellett tenni a fejekben. A második játékrészben hatalmas fölényben futballoztunk, felbillent a pálya, csak a gól hiányzott a játékunkból.

A Pápa szeptember 17-én Tapolcára utazik.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.