Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Április 12. 08:32, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Hazai pályán szenvedett vereséget a Perutz

Hazai pályán szenvedett vereséget a Perutz

A pápai együttes két alapembere nélkül lépett pályára vasárnap délután az Érd ellen.

Perutz FC – Érdi VSE 1-2 (0-0)
Gsz.: Kalász ill. Koós 2

Perutz stadion, zárt kapuk mögött, v.: Juhász (Jakab, Mózsa).

Perutz FC: Szigeti – Nagy (’87 Császár), Dóczi, Bence, Szalai (’66 Gasztos) – Koronczai, Szilágyi (’66 Baldauf), Kalász, Kiss (’66 Iványi), Illés – Molnár (’81 Mogyorósi), vezetőedző: Takács Gábor.

Érdi VSE: Kertész F. - Honti, Bozsoki, Csiszár, Varga T. –Farkas (’61 Molnár), Kócsa - Fürjes, Koós, Kalmár D. (’79 Balogh) – Kollega (’89 Földesi), vezetőedző: Limperger Zsolt.

Hanzl Mátén, Skriba Mátén kívül Schüld Máté és Jurik Patrik sem állhatott Takács Gábor vezetőedző rendelkezésére.

A Perutz FC facebook oldalának beszámolója szerint eseménytelenül, mezőnyjátékkal telt az első félidő nagy része, az egyetlen említésre érdemes momentum a 41.percben történt, amikor egy kényszerítő után Koós lőtt nyolc méterről a keresztléc fölé.

A 60.percben egy bedobás után Illés elé került a labda, lövését Kertész bravúrral kiszedte a jobb alsóból. Öt perccel később megszerezte a vezetést az Érd, egy jól megcsúsztatott jobb oldali bedobás után Koós elé pattant a labda, aki a pápai játékosok lábai között a kapu jobb sarkába lőtt 0-1. A 81.percben kettőre nőtt a különbség, Koós megpattanó lövése talált utat a bal felsőbe 0-2.

Egy perccel később büntetőből szépítettünk, Csiszár szabálytalankodott Baldauffal szemben a tizenhatoson belül. A labda mögé Kalász állt, aki hiába talált be, a játékvezető a befutó játékosok miatt újrarúgatta a tizenegyest. A pápai középpályást a közjáték nem zavarta meg, másodjára is magabiztosan lőtt a kapuba 1-2. A folytatásban hiába szegeztük kapuja elé az Érdet, az egyenlítő találatot nem sikerült megszerezni.

Takács Gábor: Döntetlenszagú meccs volt, sajnos két alapemberünk hiányát megéreztük, nem volt igazi vezér a pályán. Keveset vállalkoztunk a támadóvonalban, vagányabban kellett volna játszanunk, az első sípszótól úgy kellett volna futballoznunk, mint az utolsó tíz percben. Nem hittek magukban a fiúk, mindenki a másiktól várta a megoldást, hiányoztak a karakterek.

Limperger Zsolt: Megérdemelt a győzelmünk, hiszen végig uraltuk a játékot. Az első félidőben két-három lehetőségünk is volt, a második játékrészben két szép gólt szereztünk, sajnos ezután elkövettünk egy butaságot, ami miatt harcolnunk kellett a lefújásig.

Jövő héten a kiesés ellen harcoló pápai csapatra két idegenbeli mérkőzés vár, szerdán Komáromba, vasárnap Zalaegerszegre utazik az együttes.

Tabella:

Fotó: Perutz FC, MLSZ Adatbank

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.