Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Október 25. 05:43, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Győzött hazai pályán a Perutz!

Győzött hazai pályán a Perutz!

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában remek első félidei támadójátékának köszönhetően 1-0 arányban legyőzte a Pápa a Zalaegerszeg II csapatát.

Perutz FC – ZTE II. 1-0 (1-0)

Perutz FC: Dénes – Molnár, Bence, Zsirai, Füredi (Sandal 59.) – Köles, Hanzl (Jurik 80.), Iványi (Kalász 69.), Szilágyi, Szalai – Oláh (Skriba 69.). Edző: Weitner Ádám.

ZTE II.: Németh E.– Papp Cs. (Bekő 52.) Sebestyén, Dóczi, Jóna - Őr, Papp L., Megyesi (Kryvotsiuk 81.), Németh D. – Beke (Bedő 87.), Fehér. Edző: Bozsik József.

Az Perutz FC facebook oldalának beszámolója szerint nagyrészt a szerdai, Puskás II. elleni mérkőzés forgatókönyve valósult meg az első 45 percben, a Pápa irányította a meccset, ám az utolsó passzok vagy a befejezés pontatlan volt. Az első negyed órában előbb Füredi lőtt jó helyzetből fölé, majd egy szöglet után Szalai elé került a kipattanó, bal sarokba tartó lövésére leért a zalaegerszegi kapus. Pár perccel később egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után Oláh elé került a játékszer, lövésénél a vendég hálóőr nagy bravúrt mutatott be. A 36. percben Hanzl beadását Köles fejelte öt méterről nem sokkal mellé, majd a 38.percben góllá érett fölény: Füredi nagy bedobása után a védők Szilágyi elé csúsztatták a labdát, aki ballal okosan lőtte ki a bal sarkot 1-0.

A második játékrész Iványi próbálkozásával indult, majd a zalaiak percei következtek, hiszen Papp László kétszer is komoly helyzetbe került, szerencsére mindkettőt fölé bombázta. A hajrához közeledve Skriba emelt kevéssel fölé, majd a hosszabbításban Sandal lövését hárította lábbal a ZTE portása.

Weitner Ádám: Kísértetiesen hasonlított a szerdai mérkőzésünkhöz a mai, az első félidőben jobban játszottunk, a gól előtt és után is számtalan lehetőségünk volt, lezárhattuk volna a meccset. A szünet után bátrabb lett a ZTE, de csak egy kapu eltaláló lövésük volt, úgy gondolom, igazságos a végeredmény.
Bozsik József: Kiegyenlített meccs volt, erősen kezdett a Pápa, amit sikerült átvészelnünk, de az ő akaratuk érvényesült. Ha a második játékrész első tíz percében fordítunk, a hazaiaknak egy szavuk nem lehetett volna, két-három alkalommal álltunk szemben a kapussal.

A Perutz a következő fordulóban Agárdra látogat.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.

2024. Április 20. 08:55, szombat | Helyi

Kis híján megölte a saját édesanyját a Pápa környéki faluban! - Videó

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy 39 éves Pápa környéki lakossal szemben.

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk