Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Augusztus 02. 19:52, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Facebook (Perutz FC)

Győzött a Perutz Sopronban

Győzött a Perutz Sopronban

Sopronból hozta el mindhárom pontot a pápai együttes, amely tizenegyest is hibázott.

SC Sopron – Perutz FC 1-2 (1-0) Gsz.: Jakab ill. Szabó Zs., Irmes

A Soproné volt az első negyed óra, előbb Kustor került helyzetbe, majd két Pető lehetőséget jegyezhettünk fel. A 18.percben egy szöglet utáni kavarodást követően Baranyai egy gólba tartó labdába kézzel ért bele, a játékvezető a hazai csapatkapitánynak piros lapot mutatott fel, a Pápa büntetőhöz jutott. A labda mögé Szabó Zsolt állt, aki a felső lécre lőtte a tizenegyest - derül ki a Perutz FC Facebook oldalának beszámolójából.

A kimaradt lehetőség után belelkesültek a soproniak, sorra dolgozták ki a veszélyes támadásaikat, aminek a 38. percben meg is lett az eredménye: egy bal oldali szabadrúgást Jakab előbb Szigetibe, a kipattanót már a hálóba lőtte 1-0.

A második félidőben felborult a pálya, futószalagon jöttek a pápai lehetőségek. A 67.percben megtört a jég, egy bedobás után Szabó Zsolt a bal sarokba helyezett 1-1. A 73. és 75. percben is nagy helyzetbe került a pápai támadó, ám mindkét alkalommal fölé lőtt. A slusszpoén a 85.percre maradt, egy szabadrúgást Irmes lőtt 17 méterről a hosszúba, amivel kialakult az 1-2-es végeredmény.

Lengyel Ferenc: Reális eredmény született, egy kulturált, jó Sopront győztünk le, biztos vagyok benne, hogy sok pontot fognak hazai pályán szerezni, nagyon veszélyesen játszottak. Már korábban eldönthettük volna a mérkőzést, de a csapat küzdésből jelesre vizsgázott és nem adta fel, igaz a három pont begyűjtéséhez kapusunk is sokat hozzátett. Örülök a jó szezonkezdetnek, de az ma is látszott, hogy sok munka áll még előttünk, kedden neki is látunk.

Soproni Városi Stadion, 1500 néző, v.: Héra (Király, Domján).

SC Sopron: Rátkai - Galambos, Baranyai, Tóth, Harangozó – Holzmann, Kalmár, Pető (’87 Purt), Gáncs, Kustor – Krizsonits (’22 Jakab – ’82 Kalmár), vezetőedző: Horváth Csaba.
Perutz FC: Szigeti – Irmes, Koronczai, Császár, Böröczky – Bence, Baldauf (’46 Iványi), Németh E. (’46 Kalász), Skriba – Szabó Zs. (’92 Benecz), vezetőedző: Lengyel Ferenc.

A Perutz augusztus 9-én 19 órai kezdéssel a III. kerületi TVE-t látja vendégül.

Fotó: Perutz FC Facebook oldala

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.