Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Április 04. 07:04, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Győzött a Perutz

Győzött a Perutz

A pápai csapat az NB III-as labdarúgó bajnokság 28. fordulójában 2-0 arányban győzte le a vendég Mol Fehérvár II-t.

Perutz FC – Mol Fehérvár II. 2-0 (1-0)
Gsz.: Márton, Szilágyi

Perutz FC: Dénes – Kalász (Mogyorósi 82.), Bence, Zsirai, Nagy T. –Hanzl, Nagy Z. (Iványi 61.), Katona, Hajnal (Szilágyi 61.) – Márton (Szalai 61.), Oláh (Jurik 70.). Edző: Weitner Ádám.
Mol Fehérvár II.: Dala – Tóth, Rónaszéki, Dénes, Kovács (Farkas 52.), Vintonji (Bozai 79.), Singh (Dékei 52.), Berekali (Bihari 79.), Horváth, Papp, Dinnyés. Edző: Szalai Tamás.

A Pápa vezetőedzője egy helyen változtatott a múlt heti kezdőhöz képest, Németh Bence helyett Márton Adrián kezdett - írja a Perutz FC facebook oldala.

Jól indult a Perutz számára a mérkőzés, hiszen már a hetedik percben megszerezte a vezetést, Hanzl Máté beadását Márton Adrián lőtte egyből a kapuba 1-0. A folytatásban kiegyenlítettebbé vált a játék, majd ahogy telt az idő, egyre inkább a Vidi akarata érvényesült, a 38.percben a visszajátszó Kovács lövését hárította bravúrral Dénes Zsolt.

A 68.percben megszerezte második gólját a Perutz, két cserejátékos hozta össze a találatot, Szalai Csaba indítását Papp csúsztatta Szilágyi elé, aki 11 méterről a kapu közepébe lőtt 2-0. A hátralévő időben előbb Vintonji próbálkozását hárította a Pápa hálóőre, majd Bihari lőtt a jobb felső mellé. A 82. percben reklamálásért kiállította Juhász Bálint játékvezető a Pápa vezetőedzőjét, ám ez végül nem befolyásolta a végeredményt.

Szalai Tamás: Az első 15 percben gyengén futballoztunk, gólt is kaptunk emiatt, aztán összeszedtük magunkat, agresszívabb lett a védekezésünk, támadásban azt csinálták a srácok, amit megbeszéltünk. A második félidőre a Pápa kontrákra rendezkedett be, többet birtokoltuk a labdát, de nem tudtunk betalálni, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, egy hibánkat kihasználta az ellenfél.

Weitner Ádám: Az első húsz perc tetszett, frissek voltunk, letámadtunk, és lőttünk egy szép gólt. Ezután átvette a kezdeményezést a Videoton, sokat kellett futnunk labda nélkül, nem tudtuk uralni a játékot. A félidőben nagyobb szervezettséget kértem, ami sikerült is, rúgtunk még egy találatot, amivel eldőlt a három pont sorsa. Feszült meccs volt, de örülök a győzelemnek.

A Pápa a következő fordulóban Érdre látogat.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.