Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Augusztus 01. 21:06, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Győzelemmel kezdte a bajnoki idényt a Perutz!

Győzelemmel kezdte a bajnoki idényt a Perutz!

Oláh góljával 1:0-ra múlta felül az SC Sopron együttesét a pápai Perutz FC, az NB III Nyugati csoportjának nyitófordulójában.

Perutz FC - SC Sopron 1-0 (Gsz.: Oláh)

Perutz FC: Dénes – Molnár (Jurik 59.), Bence, Zsirai, Füredi – Köles Hanzl, Sandal, Kalász – Skriba (Szilágyi 85.), Oláh. Edző: Weitner Ádám.

SC Sopron: Horváth – Koronczai, Tóth, Sipos (Kalmár 83.), Kustor (Füleki 64.), Gere (Jakab 31.), Krizsonits (Gáncs 83.), Baranyai, Jakab (Gere 31.), Csomós (Harangozó 83.), Pető. Edző: Németh Norbert.

Szakadó esőben kezdődött a mérkőzés, amelyen a hazai csapat tűnt kezdeményezőbbnek, a kezdő sípszó elhangzását követően. 100 százakékos ziccere ugyan nem volt az első negyedórában egyik csapatnak sem, mégis a pápaiak akarata érvényesült. A 16. percben aztán tíz emberre fogyatkozott a Sopron, miután Pető beleszállt nyújtott lábbal Füredibe. A jogos piroslapot követően még inkább a Perutz dominált a mérkőzésen, a vendégek elvétve sem jutottak el a hazai tizenhatosig, igaz, a hazai csapatnak sem sikerült igazi gólszerzési lehetőséget kialakítania.

A fordulást követően magasabb sebességi fokozatra kapcsolt a Perutz, folyamatosan nyomás alatt tartotta a vendégeket, de gólt továbbra sem ért el, a vendégek pedig egy pontúgás kivételével teljesen veszélytelenek voltak. A mezőnyfölény aztán a 81. percben érett góllá, amikor is a jogosan megítélt büntetőt ugyan Oláh László kihagyta, ám a kipattanót berúgta. A hajrában a Perutz magabiztosan őrizte előnyét és a lefújást követően örülhetett a három pontnak.

Weitner Ádám: Azt kaptam a meccstől amit vártam, a kiállítás után még jobban visszaállt a Sopron, amit rendkívül nehéz volt áttörni. Megérdemelten nyertünk, mert többet tettünk a győzelemért, végig szervezettek voltunk és a párharcainkat megnyertük. (Perutz FC)

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.