Városlista
2023. március 22, szerda - Beáta, Izolda, Lea

Hírek

2022. November 27. 19:25, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Győzelemmel folytatta szereplését a Perutz, amely a második helyen zárta az őszt

Győzelemmel folytatta szereplését a Perutz, amely a második helyen zárta az őszt

A pápai fiatalok a Sümeg együttesét múlták felül.

Perutz FC – Sümeg VSE 2-1 (2-0)
Gsz.: Karácsony, Nagy K. ill. Nimsz


Perutz FC: Varga – Rozman, Ruzsás, Cser, Horváth, Szántó, Nagy K. (Erdősi 93.), Nagy B., Karácsony (Bognár 48.), Gajdosi, Pető.
Sümeg VSE: Kovács - Márkus, Nimsz, Bujtor (Margó 73.), Sabjanics, Reicz (Varga 73.), Rédei, Szakonyi, Görhes A., Ferenczi (Horváth 73.), Görhes T. (Pap 83.)

Nem volt sok helyzet az első félidőben, egészen a 38. percig meddő mezőnyfölényben futballozott a Pápa - írja beszámolójába a Perutz FC Facebook oldala. Gajdosi és Nagy Krisztián állt legközelebb a vezetés megszerzéséhez, ám mindkét alkalommal védett a kapus. Az első játékrész hajrájában viszont két gólt is sikerült szereznie a hazaiaknak, előbb Szántó passzából Karácsony tekert szépen a hosszúba, majd Rozman jól vette észre a hosszún Nagy Krisztiánt, akinek lövésébe a kapus csak beleérni tudott.

2-0-át követően a szünet után sem volt sok lehetőség a vendég kapu előtt, aztán a 79.percben a semmiből Nimsz egy egyéni akcióból kis szerencsével szépített, így az utolsó tíz perc tartogatott némi izgalmat, ám minimális előnyét meg tudta őrizni és három ponttal gazdagodott a Pápa.

Kun-Szabó Attila: Nehezen tudtuk feltörni a szervezetten védekező ellenfelet, teljesen visszaálltak, felépített támadásaik nem is voltak, ívelgettek és a lepattanókból próbáltak gólt szerezni. Ettől függetlenül nem játszottunk jól, a második félidő második fele nem tetszett, sajnos nem tudtam cserélni, a padon is sérült játékos ült, belső változtatásokkal igyekeztem felrázni a csapatot, de ennek is kevés sikere volt.

A Perutz előrehozott tavaszi fordulóval zárja az évet, december 4-én vasárnap 13 órától a Magyarpolány érkezik a Perutz Stadionba.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 22. 14:20, szerda | Belföld

Petőfi 200 - Több száz Petőfi-kézirat vált elérhetővé az OSZK online adatbázisában

Petőfi Sándor születésének bicentenáriuma alkalmából mintegy ötszáz a költőhöz kapcsolódó kézirattal bővült szerdától az Országos Széchényi Könyvtár(OSZK) internetes tartalomszolgálatatása, a Copia.

2023. Március 22. 14:18, szerda | Belföld

Hamis autódiagnosztikát kínált a webáruházában

A NAV munkatársai hamis autódiagnosztikai eszközöket és autóalkatrészeket, illetve illegális szoftvereket foglaltak le nagy mennyiségben egy Győr-Moson-Sopron vármegyei vállalkozástól.

2023. Március 22. 14:01, szerda | Helyi

Figyelem: Újra akcióban az unokázós csalók, Pápán is majdnem becsaptak egy idős hölgyet

A mai nap folyamán Balatonfüreden 4 személyt hívtak fel az úgynevezett \"unokázós\" csalók, az elmúlt napokban pedig egy 60 éves pápai hölgyet hívott fel egy ismeretlen férfi, aki ügyvédként mutatkozott be.

2023. Március 22. 13:58, szerda | Helyi

Súlyosbították a Pápánál elfogott moldáv embercsempész büntetését

Eredményes ügyészi fellebbezést követően súlyosította a Veszprémi Törvényszék annak a 27 éves moldáv embercsempésznek a büntetését, aki 2022. november 9-én 29 illegális határátlépőt akart jogellenesen Ausztriába juttatni.