Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Augusztus 16. 09:17, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Gól nélküli döntetlennel folytatta a Perutz

Gól nélküli döntetlennel folytatta a Perutz

A pápai együttes vasárnap, az NB III-as labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában 0-0-s döntetlent ért el a Grosics Gyula Stadionban, mely a játék összképe és a helyzetek alapján igazságosnak mondható eredmény.

Perutz FC: Dénes – Kalász, Bence, Molnár, Szalai – Iványi, Hanzl, Szilágyi (Füredi 62.), Skriba (Jurik 85.) - Sandal, Oláh (Rátonyi 20.).

Férfias, kemény játékot hozott az első húsz perc, ám a kapuk nem forogtak veszélyben a Perutz FC facebook oldalának beszámolója szerint. A 21.percben Oláh-t sérülés miatt máris le kellett cserélnie Weitner Ádámnak, és kis híján kihasználta az átmeneti emberhátrányt a hazai együttes: Szegleti lövésénél Dénes védett hatalmasat.

Fél óra elteltével Skriba - Sandal volt a labda útja, utóbbi jobb alsóba tartó próbálkozását szögletre tudta menteni Kunsági kapus. A 39. percben Hajas tartott oda piros lapot érően Szilágyi sípcsontjára, ám a hazai játékos megúszta egy sárga lappal.

A második félidőben kevés lehetőség adódott a kapuk előtt, de veszélyes tatabányai beadások jöttek oldalról, ám a védelem a helyén volt. A hajrához közeledve Skriba is megsérült, az eredmény pedig nem változott.

Weitner Ádám: Nehéz mérkőzés volt, két szervezett, jó képességű csapat csapott össze. Férfias küzdelem volt, egy jó Tatabánya ellen kiadtunk magukból mindent, aminek egy pont lett a jutalma. Ami bosszantó, hogy a kényszerű változtatások és cserék felborították az előzetes terveinket és hadrendünket.

A Perutz augusztus 22-én 18 órai kezdéssel a Balatonfüredet fogadja.

Fotó: Perutz FC

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék