Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Március 27. 19:38, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Fordított és győzött a Perutz a Balatonfüred ellen

Fordított és győzött a Perutz a Balatonfüred ellen

Újabb megyei rivális ellen sikerült mindhárom pontot megszereznie a pápai együttesnek, miután 0:1-es állás után 2:1 arányban győzte le a Füredet.

Perutz FC - Balatonfüred 2-1 (1-1) Gsz.: Hanzl, Skriba ill. Schillinger

Perutz FC: Szigeti - Nagy T., Dóczi, Koronczai, Gasztos ('46 Szalai) - Bence ('58 Iványi), Hanzl, Kiss ('92 Baldauf) Kalász ('58 Molnár), Szilágyi ('89 Mogyorósi) - Skriba, vezetőedző: Takács Gábor.
Balatonfüred: Keserű – Emperger ("79 Borgulya), Géringer, Schillinger, Imre, Markó ('66 Róth), Tetézi, Pécseli, Barta, Szabó, Tamás ('51 Pápai), vezetőedző: Borgulya István.

Túl azon, hogy megyei rivális ellen készült a Perutz, a két csapat tabellán elfoglalt helyezése is kiemelt fontosságúvá tette mindkét együttes számára a Perutz stadionban rendezett találkozót, ugyanis mind a hazai, mind pedig a vendégek 32-32 ponttal álltak a mérkőzést megelőzően. Kiegyenlített első húsz perc után, egy kapufát követően Schilling talált be a pápai kapuba, a gólok számát Hanzl bombagólja egalizálta a 30. minutumban.

A második játékrészben többet próbálkozott a Perutz, amely már a szünet után Skriba szabadrúgásából meg is szerezte a vezetést. Mivel több gól nem született a találkozón, 2:1 arányban megszerezte a győzelmet a hazai együttes, amely a kiváló tavaszi szereplésének köszönhetően immár a tabella 10. helyén tanyázik.

A pápai csapat a következő fordulóban a BKV Előre vendége lesz.

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.