Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Október 20. 17:44, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Felcsúton játszott döntetlent a Perutz

Felcsúton játszott döntetlent a Perutz

Sok helyzetet alakított ki a Pápa a Puskás Akadémia második csapatának otthonában, ám végül egy ponttal kellett beérnie a Perutz FC-nek.

Puskás Akadémia II. – Perutz FC 1-1 (0-1)
Felcsút, Pancho Aréna. V.: Kubicsek.

Puskás Akadémia II.: Kiss – Kicsun (Janyickij 62.), Krpic, Magasföldi (Alaxai 87.), Szabó V. (Szabó 46.), Nagy Z. (Fodor 75.), Gazdag, Mayer, Vita, Nahirnij, Papp. Edző: Nagy Ádám.
Perutz FC: Dénes – Molnár, Bence, Zsirai, Füredi – Köles, Iványi (Jurik 87.), Szalai (Rátonyi 75.), Szilágyi – Skriba (Mogyorósi 80.), Hanzl. Edző: Weitner Ádám.

Oláh László, Nagy Tamás és Kalász Milán eltiltás miatt nem állhatott a pápai vezetőedző rendelkezésére, Sandal Dominik pedig sérülten ült le a kispadra. A hiányzók ellenére jól játszott a Perutz az első félidőben, sorra dolgozta ki a helyzeteket - a Perutz FC facebook oldalának beszámolója szerint. A 10. percben Szilágyi és Skriba játszott össze, utóbbi lövése kevéssel kerülte el a jobb sarkot, majd az első negyed óra végén Szilágyi lekészítését Hanzl lőtte a keresztléc fölé. A 22.percben Kiss vetődve védte Skriba átlövését, majd a 29.percben góllá érett a vendégfölény, Hanzl húsz méterről lőtte ki a bal sarkot. A félidő lezárásaként a pápai csapatkapitány vette észre a kint álló Kiss kapust, félpályás ívelése nem sokkal hullott mellé.

Jót tett a hazaiaknak a szünet, hiszen a második játékrészben egyre többször jutottak el a Perutz kapujáig. A 65. percben Szalait buktatták a tizenhatoson belül, de Kubicsek sípja néma maradt. Három perccel később Molnár talált öt méterről a hálóba, ám les címén a játékvezető érvénytelenítette a találatot. Tíz perccel a lefújás előtt egyenlített a Puskás, Nahirnij kevergetett a bal oldalon, majd a hosszúra ívelt, ahol Molnár közelről a léc alá bombázott, amivel kialakult az 1-1-es végeredmény.

Nagy Ádám: A játék képe alapján elégedett vagyok az egy ponttal. Az első félidőben borzasztó felfogásban játszottunk, de a második játékrészre sikerült feljavulnunk. Értékes pontnak tartom a mait, hiszen a Perutz egy jó csapat.

Weitner Ádám: Az első félidőben remekül játszottunk, a gól mellett legalább hat helyzetünk volt, lezárhattuk volna a meccset. A második játékrészben átengedtük a területet a Puskásnak, meddő mezőnyfölényük volt, helyzet nélkül. A félidő felénél kijött, hogy vasárnap 25 percet nyolc mezőnyjátékossal játszottunk, elfáradtunk, és a Puskás talált egy gólt. A végén megpróbáltunk mindent, de nem sikerült. Négy meccs óta nem kaptunk ki, de ezután a meccs után is van hiányérzetem.

A Perutz október 24-én 16 órai kezdéssel a ZTE II-t látja vendégül.

Fotó: Perutz FC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék