Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Április 06. 17:51, kedd | Helyi

Érkezik a toronydaru - szerdán útlezárásra kell számítani a Séllyei utcánál

Érkezik a toronydaru - szerdán útlezárásra kell számítani a Séllyei utcánál

Februárban vette át a kivitelező a munkaterületet a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma új internátusának építéséhez.

Az előkészítő munkálatok elvégzése után most kezdődik az építkezés, ehhez nagy méretű tehergépjárművek mozgására kell számítani a Séllyei utcában és környékén.

Április 7-én, szerdán reggel 6.30 órától szállítják a helyszínre toronydaru elemeit és a daru összeszereléséhez szükséges szerkezetet, ehhez a Somlai út-Batthyány utca-Március 15. tér-Séllyei utca útvonalat használják majd a kivitelezők. Összesen hat kamion érkezik az építkezésre holnap az esti órákig. A nagy méretű járművek miatt a Március 15. téren és a Séllyei utcában időszakosan forgalomkorlátozásra, útlezárásra kell készülni, ezekben az időpontokban kézi forgalomirányítás lesz a területen. A teherjárművek a Március 15. tér-Jókai utca felé hagyják el az építési területet. A kivitelező a közlekedők türelmét és megértését kéri.

A következő hónapokban többször kell majd hasonló korlátozásokra számítani az építőanyagok és munkagépek közlekedése miatt, ezek időpontjáról a helyi sajtóban ad tájékoztatást a kivitelező.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 12:51, kedd | Helyi

Előre utaltak, nem kapták meg a megvásárolt tárgyakat

2021. Április 19. 17:31, hétfő | Helyi

Városi ballagás idén sem lesz, Játékfesztivál viszont talán igen!

Az érvényben lévő járványügyi korlátozások miatt az idei évben sem lesz lehetőség a hagyományos városi ballagás megrendezésére, a nyári programok azonban elképzelhető, hogy meg lesznek tartva.

2021. Április 19. 08:02, hétfő | Helyi

Halálos baleset miatt teljes az útzár a 83-ason!

Személygépkocsi és autóbusz ütközött frontálisan Győrszemerénél.