Városlista
2022. január 18, kedd - Piroska

Hírek

2021. December 05. 17:35, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Perutz FC

Emberhátrányban nyert Sopronban a Perutz!

Emberhátrányban nyert Sopronban a Perutz!

75 percet játszott emberhátrányban a hősiesen küldő pápai együttes, amely újabb győzelmének köszönhetően az NB III Nyugati csoportjának ötödik helyén zárta az őszt.

SC Sopron – Perutz FC 0-1 (0-1)
Városi Stadion. V.: Muhari.

SC Sopron: Horváth – Koronczai, Harangozó (Bokán 46.), Tóth (Füleki 23.), Sipos, Kustor, Holzmann, Baranyai, Jakab G. (Jakab D. 46.), Csomos, Pető. Edző: Mátyus János.

Perutz FC: Szigeti – Köles, Nagy, Zsirai, Szalai – Bence, Iványi, Szilágyi (Skriba 84.), Hanzl – Oláh (Molnár 65.), Sandal (Kalász 51.). Edző: Weitner Ádám.

A Perutz az NB III-as labdarúgó-bajnokság előrehozott tavaszi fordulójában három ponttal tért haza Sopronból. A Pápa Nagy Tamás kiállítása után 75 percet emberhátrányban futballozva nyert Sandal Dominik büntetőjével úgy, hogy a vendégek hálóőre, Szigeti Ákos tizenegyest hárított - írja a Perutz FC közösségi oldala.

A beszámoló szerint már az ötödik percben büntetőt rúghatott volna a Pápa, ám Szilágyi buktatásánál Muhari játékvezető nem látott szabálytalanságot. Két perccel később Sandal tekerésénél, majd Oláh fejesénél mutatott be bravúrt Horváth kapus. A 15.percben tíz emberre fogyatkoztak a vendégek, Nagy rántotta le a büntetőterületen belül Kustort, Muhari játékvezető a Perutz védőjét kiállította, a Sopronnak pedig tizenegyest ítélt. Jakab büntetőjénél azonban Szigeti eltalálta az irányt és hárítani tudott. A 30.percben Sandal esett el a tizenhatoson belül, ám a tizenegyes ezúttal is elmaradt, hat perccel később viszont már a játékvezető a tizenegyespontra mutatott: Jakab kezére pattant a labda, az ítéletvégrehajtó Sandal Dominik volt, aki magabiztosan lőtt a sarokba 0-1.

A második félidőben a játék pedig áttevődött a Pápa térfelére, ám Szigeti és a védelem jól állta a soproni rohamokat. A 86.percben eldőlhetett volna a meccs, ám Skriba lövését Horváth ismét bravúrral védte, a hátralévő időben hősiesen védekeztek a vendégek, aminek három pont lett a jutalma.

Weitner Ádám: A kiállítás ellenére is rendkívül jól fociztunk, több ziccerünk is volt. A második félidő igazi csapatmunka volt, óriásit küzdöttek a srácok, le a kalappal előttük.

A Perutz az ötödik helyen telel, a pontvadászat 2022. február 13-án folytatódik.

A tabella:

Fotó: Perutz FC, Tabella: MLSZ

Címkék: labdarúgás, perutz, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 17. 22:19, hétfő | Helyi

Vágástéri hulladék égett a Téglagyári úton

A város hivatásos tűzoltói eloltották a tüzet.

2022. Január 17. 18:38, hétfő | Helyi

Megérkezett a szélvihar, úttestre dőlt egy fa a Budai Nagy Antal úton

A MOL benzinkútnál csavart ki a szél egy fát, ami az úttestre dőlt.

2022. Január 17. 11:16, hétfő | Helyi

Gyermekeket bántalmazott a focipályán egy 44 éves pápai férfi

A pápai rendőrök befejezték a garázdaság miatt folytatott büntetőeljárást.

2022. Január 16. 08:00, vasárnap | Helyi

Volt párját zaklatta, bántalmazta a 60 éves férfi